ne dicektim. hah
play-offta elensek de şunu gördüm 2 maçta da
izmirsporlusu, ksklisi, göztepelisi maçtaydı
ankaragüçlüleri de unutmam süper bağırdılar
sanırım hep son anda yapıyoruz erken yapmamız gerekenleri
31 Mayıs 2007 01:21
^^burki^^
eet hocam ya bu izmirde 4. senem ancak bu sene gördüm bi izmir takımı çıksın die düşündüklerini..bazı şeylerin ciddiyeti sonradan anlaşılıo işte..göztepe amatör e kadar düştü ya bence herkezi korku sardı birazda sonumuz aynı olmasın diye..
31 Mayıs 2007 01:25
kerem_35
ya izmirlilik artık evet ya kızları güzel evet ya güzel şehir demeye
ben izmirliyim diye hava atma meselesine dönmüş durumda
izmirdekiler de zaten alsancakta orda burda karı kız peşinde
söze gelince ondan izmirli yok ama işe gelince sanki sayım yapıldığı gün sokaklar olur ya aynen öyle olur
31 Mayıs 2007 01:35
^^burki^^
izmir altın çağını yaşayıp bitirdi sanırım bizden önce..
31 Mayıs 2007 01:43
kerem_35
Altay yine bütün maçlarını 3000 ortalama ile oynayacaktır. İzmir basını isterse o maçlara her hafta 10.000 üzerine insan gelir. Ama nerdeeee.
31 Mayıs 2007 02:01
^^burki^^
Hocam kombine falan yokmu?bi dönem ben hatırlıorum bursa da gerçi tek takım ama klup 20 ytl e kombine satıodu.
31 Mayıs 2007 02:05
kerem_35
Altayın oluyor yaa altayliste üyeyim ben de oradan takip ediyorum da
altayspor.org'dan da takip edebilirsin ama göztepenin olmaz
amatördeler ztn
31 Mayıs 2007 02:13
^^burki^^
bu sene elimden geldiğince gidicem işte maçlara..altay göztepe denk geldiği zaman gidicem..
31 Mayıs 2007 02:16
lord of drinks
sorulacak soru şu:
neden konyadayken kaç yıldır konyaspor 1. ligde değildi ve izmirin 3 tane takımı vardıda ben izmire gelince izmirin tüm takımları 1. ligden düştü ve konyaspor 1. lige çıktı?
ve hatta neden 4 senedir bu aptal takımlar çıkmayı başaramıyor ve konyaspor da uefa şansına kadar ihtimalleri zorluyor?
enteresan olay ya. bende mi var bişeyler acaba?
31 Mayıs 2007 03:08
^^burki^^
sende var..lütfen artık başka şehre hocam eheehe:D
31 Mayıs 2007 03:10
__seyduna__
yine olmadı yaw geçen sene sakarya bu sene kasımpaşa ne işi war kardeşim kasımpaşanın süper ligde altay dururken
Kasımpaşa Belediyesi'nden bir kişinin bu sözleri Erten'i çıldırttı
Siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği maç, sakin başladı ancak Kasımpaşa'nın galip gelmesi üzerine tartışmalar yaşandı. Kasımpaşa Belediyesi'nden bir yetkilinin VİP'de, Gavur İzmir'e gününü gösterdik demesi üzerine CHP İzmir Milletvekili Abdülrezak Erten, Gavur sizsiniz sözleriyle karşılık verdi. Kasımpaşa Belediye Başkanı'nın da, Bu Allah'ın adaleti, Tayyip Erdoğan'ın adaleti sözlerine de CHP'liler sert tepki gösterdi. Maçın ardından Yaşasın Tayyip Erdoğan sloganları duyuldu.
Altay-Kasımpaşa karşılaşması siyasilerdin yoğun ilgisiyle karşılandı. Parlamenterler satadda, Anayasa değişikliği için yeterli sayıyı yakaladı espirileri yapıldı. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın desteklediği Kasımpaşa karşısında CHP'liler Altay'a destek verdi. Maça, Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar da katıldı.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1115
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.