ne gelirse meraktan ya da meraktan gelir giden msn adresi olsun kasmayın:)) bende öyle yaptım...
3 Mayıs 2007 01:59
dnz
keşke girmeseydim de bu kadar üzlmeseydim
3 Mayıs 2007 02:13
pegasus123
bu site kesinlikle yanlış sonuç veriyo %100 eminim beni kesin engellemeyecek kişiler engellemiş göründü.Şifre ele geçirmek için yapılan bişey.Kanmayın böyle şeylere:)
3 Mayıs 2007 02:17
dreamworks®
böyle bi haber şimdi mi verilir doktor?böyle bir haber şimdi mi verilir doktor?
lithium demis ki:
bu siteye girmeyin.. adresinizden olmayın arkadaşlar..
(1) 3 Mayıs 2007 05:27
dogujan
girmeyin girmeyin diosunuz 2 gün geçti bişe yok
3 Mayıs 2007 09:29
m.fox
pek de keyfli olmuyor görmek, o yüzden ne kadar görmemeyi tercih etsem de arada dayanamayıp girip bakıyorum :)
insanın başına ne gelirse meraktan geliyor zaten :Pp
Arkadaşlar hani yeni msn adresi alırken okumayıp es geçtiğimiz sözleşme var ya. İşte onda hotmail ve live kullanıcılarının gizliliği esastır der. Yani nedir bu? İsterseniz engellersiniz, isterseniz silersiniz, isterseniz konuşmazsınız. Bu eylemler üçüncü şahısları bağlamaz ve gizli kalır. Yani yok seni engelleyeni gör, yok sileni gör tarzı siteler ve msn plus, discovery tarzı programlar ne kadar yasaldır düşünün. Sonuçta sen offline görünmek istiyorsun, bu sana live messenger tarafından verilmiş bir hak, ama seni offline iken görebiliyorlarsa, bunun evinizin camından dikizlenmesinden ne farkı kalır?
Ayrıca... Adresinizin şifresini Microsoft dışında kimse isteyemez. Eğer istenir ve verirseniz, üçüncü şahıslardan kimbilir kimlere gider.. Sonra gelsin virüslü mailler, 500 sms ya da 250 kontör reklamları. Adresinizden olmanız da cabası.
Başlıktaki adrese de sakın ha sakın girmeyin, şifrenizi vermeyin, verdiyseniz de geçmiş olsun.
9 Mayıs 2008 16:36
sevilay.
ya bu sitelere kanmayın hepsi virüslü ve tuzak
9 Mayıs 2008 16:40
pigu
bu siteye girenlerin önce telefonlari çaliyo
sonra yedi gün içine öleceklerini ögreniyorlar
ona göre ben soyliyim
bizim mahalleden bi arkadaş girmişti rahmetli oldu fukara
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11143
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!