geçen sezon olaylı manisa deplasmanına gitmiştim bir güzel jop yedim üzerine de bütün parayı yemege,alkole verdik dönüşte paramız kalmadı 2günde anca geldim istanbula otostop çeke çeke.
2 Mayıs 2007 19:41
seraphic
lisedeyiz..en iyi arkadaşım eren ben eve döncez her zamanki gibi okul çıkışı:) dış kapıdan aldı beni gidiyoruz durağa doğru
eren:serap sendeniz bugün!
serap:neeee??eren ben sana güvendim beş kuruşum kalmadı harcadıım :s
eren:ee bende sana güvendim serap,napcas şimdi??
çantalarda ceplerde ne kadar bozukluk var çıkardık ama hala ellibin eksiğimiz var o zamanın parasıyla,tabi gururlu gençleriz:D muavine abi idare et bizi bu seferlik diemiyoruz...durağa geldik o sırada kimse yok tanıdık, kader işte sadece ak sakallı bi dede =)
otobüs uzaktan uzaktan geliyo sallana sallana..
eren:sen bin serap ben bakarım başımın çaresine
serap:olmas anca beraber kanca beraber..
eren:iyi o zaman yürümeye başlayalım
serap:haklısın yol uzun 3 saate varırız artık eve:s
bi önceki otobüs durağa yanaşır ak sakallı dede tam binerken bi ses şıngııırr :D <aman allahım bu ses evet evet o ses bozuk para sesi:D>
eğilip almadı otobüs kalktı erenle aynı anda koştuk kii ellibin türk lirası gözünü sevdiğim :D
çocuklar gibi şendik eve yürümekten kurtulmuştuk ama hakkaten rezillikti o anlar hiç unutamam :))
2 Mayıs 2007 20:04
aynen_kanka
o ak sakallı dede size allahın bi lütfuymuş siz anlamamışsınız.
keşke daha farklı bişi isteseydiniz
serappaaa
2 Mayıs 2007 22:26
hayda.bre
evet yaza girdiğim sıcak günlerde omlet için soba yakan kaç kişi var acaba ,anam onu pişirene kadar ne çektim ya :S sobayı yakması da ayrı dert :) hey gidi günler hey.
taharet musluğu :
muhaua orda bende vardım :))
ayrıca son günler tüp alacak paramız kalmadığı için sobada yumurta kırıp omlet yapmıştık..(odunumuz vardı :p)
hayda.bre demis ki:
Bizim ünv. son sene elde avuçta yok yaz okulu, son 2 hafat boyunca sabah akşam hazır köfte ve su :) son yiyişimi hatırlıyorum da midemi boşaltmak üzereydim :S neler çekmişim bee
2 Mayıs 2007 23:29
fanfan
Biz de bi arkadaşımla tüm paramızı alışverişe yatırmıştık. Artık cebimizde sadece bozukluklar vardı, sonra da dersaneye gidecektik. Özsüt'ün önünden geçerken şuraya girelim de bi tatlı yiyelim dedik,en ucuzu neyse onu yeriz zihniyetinde. Baktık tüm tatlılar hemen hemen aynı fiyat,ekmek kadayıfı istedik. (Dip not:paramız ucu ucuna yetişiyo. Yol parası için de dersanedeki arklardan borç almayı planlayan iki tip düşünün) Neyse tatlılar geldi. Üstünde de kaymak .Biz hiç sallamadan afiyetle yedik. Sonra sıra ödemeye gelince bi baktık,bizim hesaptan farklı. Meğer kaymak ekstra ücrete tabiiymiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kasadaki adam da bize artislik yapmaya başladı. Sanki ilkokul çocuğuymuşuz gibi 'Bu seferlik affettim bak, ama bi dahakine olmaz!' falan diye zırvaladı. Ben öyle sinirlendim ki kaymak yüzünden adamla kavga edicektim nerdeyse. Biz istememiştik sonuçta kaymak filan. Kendisi getirmişti salak. Her neyse allahtan arkımın ve benim okul çantalarımızın dibinden çıkan bozukluklarla güç bela parayı denkleştirdik adama verdik. Adam da artislik yapamadığı için hafif bozuldu. Ama öyle gıcık olmuştum ki herife eğer para çıkmasaydı arkımı orda bekletip gidip dersanede birinden para alıp verecektim. Hatta yüzüne mi fırlatsam diye düşündüm Türk filmlerindeki gibi:D Ama sonuç olarak parasızlık sonucu yaşanmış bir rezilliktir:)
2 Mayıs 2007 23:40
purplepain
lisedeyken hatta lise 3 teyken rapor muhabbeti olurdu hep öss bahanesiyle okula gitmez we ewde ders çalışmamız istenirdi...
bende rapor almak için o zaman axaray da oturuoduk we bakırköye gitçektim...
nyse gittim ama aklım 5 karış hawada olduumdan bağ-kur karnemi unutmuşum dalgınlıkla...
we ben geri döndüm çnkü doktoru ayarlamıştım we 1 daa başka 1 doktora dil dökemezdim..
ewden karnemi aldım tekrar bakırköye bindim raporu da aldım geri dönüodum işte...
ama salak ben bu kez de yolda paramı düşürmüşüm!!!
nasıl 1 utançtı anlatamam!!!
durakta 1inden para istedim mecbur ama bana allah wersin dedi adam =))
nyseki karşıma ii 1 kadın çıkmıştı ki baa yol parası werdi...
hiç o kadar yorulduumu we kendimi salak hissettiğimi hatırlamam yaaa =))
3 Mayıs 2007 01:10
luca leotardo
300 ytl yollucam diye okuma yazma bilmeyen müvekkilin 3,00 ytl yollaması sonucu gece 12 de otobüs ve yürüyüş keyfim olmuştu.
21 Ekim 2008 18:31
extremo
yagmurlu günlerde kuru yerlerden sigara izmariti toplamak
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11125
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.