ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Parasizlik sonucu cekilen rezillikler- anilar
bol para araba tatli yasam culsuz parasiz
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

luca leotardo
luca leotardo
Arkadaslar cogumuzun ogrencilik hayati genellikle biraz da bizim nasil olsa bi sekil bulunur caresine bakilir, veya acligimizdan olmeyiz ya tarzi bakislarimiz sayesinde bol bol maddi sorunlarla gecer, ogrenci milleti genellikle 30 gunun 15 inde kral hayati yasar 15 inde kole hayati.

Bu forumda sizin cektiginiz veya arkadaslarinizin cektigi maddi skntilar sonucu basa gelen (traji)komik olaylari anlatalim beraber gulelim ders alalim:P...

Mesela biz kardesimle ev tuttuk, 15 ay dogalgaz faturasi odemeden dogalgazi kullandik sora adamlarin aklin fatura yollamak geldi:D

kapi gibi 1700 ytl :)) sora seve seve odedik tabe:)))

Allahtan halletik sora ...

Sizlerin de var mi bu tarz hikayeler?
(Mumkunse arabaya benzin alcak param yoktu otobuse bindim tarzi olmasin hikayeler:)
1 Mayıs 2007 17:38   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
benim parası vardır diye güvendiğim arkadaşımın, aynı duygu ve düşünceleri üzerimde hisstemesi sonucu, çağlayandan taksime yürümek ve yerde doktordan az kullanılmış sigara bulup içmek..

1 Mayıs 2007 17:40   mesajın adresini al  

whatsupman
whatsupman
parasizlik yuzunden staj yaptigim fabrikanin bedava dagittigi yogurtu ogle yemegi niyetine ekmek arasi yemek:) hos bi duygu degil acikcasi...
1 Mayıs 2007 19:44   mesajın adresini al  

auxara
auxara
lise 1 ya da 2 deydim.o zamanlar otobüs parası 600 bindi öğrenciye.benim cebimde 400 bin vardı.dersanee yanlışla harcamıştım eve dönüş paramı.kızılaydaki ykmnin önüne oturdum düşünüyorum eve nasıl gitsem diye.ev birlik mahallesinde.o sırada yanıma bi mendilci çocuk geldi.muhabbet aynen şöle:
-abla bi mendil al nolur
-canım vallahi yol param yok eve nasıl gideceimi düşünüyorum.sende varsa sen bana ver diyerek şaka yaptım ve bunun üzerine mendilci çocuk cebinden yol parası çıkarttı :S
hiç unutmam...
o parayı çocuğa geri verdikten sonra annemi arayıp eve taksiyle geleceğimi söledim ve evime gittim :)
1 Mayıs 2007 23:21   mesajın adresini al  

press
press
beysukentten hacettepeye yürüdüm.ordan taksi ile odtünü a1 kapsında inip a4 kapısndan yüzüncü yıla yürüdm. bide halisaha maçından sonra ..oldu bu olay .saat 10da çıkıp yola gece 1de eve vardık .elde 8 ytl vardı .otobüs olsa düşmezdik bu duruma .
1 Mayıs 2007 23:50   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Bizim ünv. son sene elde avuçta yok yaz okulu, son 2 hafat boyunca sabah akşam hazır köfte ve su :) son yiyişimi hatırlıyorum da midemi boşaltmak üzereydim :S neler çekmişim bee
2 Mayıs 2007 00:18   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
bende ilk sene para pul yok allahtan bira şişeleri yığınak gibi onları satıp aldığımız parayla bir kısa samsun ve kahvaltılık almıştık ama ertesi gün onlar bitti tabi sokakta aç perişan dolanıyoruz :)) arkadaş yere bir eğildi doğrulduğunda elinde 5 ytl allahhh dedik doğru bakkala sigara ve kahvaltılık :))
 1   2 Mayıs 2007 01:16   mesajın adresini al  

pretty woman:/
pretty woman:/
cebimde sadece 3milyonum war istanbuldayım we yanımda kimse yok ..ilk gidişim istanbula..deli gibi banka arıyorumm..neler çektim o bankayı bulana kadar anladım kii parasızlık çok kötüü..otobüse anca bilebilirdim o parayla ..
2 Mayıs 2007 02:30   mesajın adresini al  

idirawas
idirawas
ben garajda oldu memlekete gidemedim sagolsunlar ögrenciyim dedim verdiler para buldum sonra verdim paraya abiye tekrar
2 Mayıs 2007 03:05   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
muhaua orda bende vardım :))

ayrıca son günler tüp alacak paramız kalmadığı için sobada yumurta kırıp omlet yapmıştık..(odunumuz vardı :p)

hayda.bre demis ki:

Bizim ünv. son sene elde avuçta yok yaz okulu, son 2 hafat boyunca sabah akşam hazır köfte ve su :) son yiyişimi hatırlıyorum da midemi boşaltmak üzereydim :S neler çekmişim bee

1   2 Mayıs 2007 12:59   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
universitede 2. sinif mi ne ayligimi harcamisim bitmis, 55 ytl ye gicir gicir aldigim fransizca kursu 1. kur kitaplarini10 ytlye okutup o parayi da biraya yatirmistim:)
2 Mayıs 2007 18:22   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
6 milyona sinema yemek ve tatlı yapacağımız yerlere baya gittik.ucuz ama kalıteli işler
desemde inanmayın
hepside ayrı yerlerde gerçekleşti
taksimde adını bizim buludugumuz çapul lamacum sonra arka sokaklardaki bütün yemekleri 1 milyon olan yemek ve tatlıcılar ve en sonunda tarıf zafer tunaya da sinema keyfi o kdar da kötü değil beee :)))
2 Mayıs 2007 19:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008