ay valla olsaydı da zırladığım geceleri bir bir anlatsalardı
2 Mayıs 2007 00:18
pretty woman:/
neler söylerlerdii nelerr...eywaahhh
:)
2 Mayıs 2007 02:22
*lokum*
klavyemin enter ve sipeys tuşları benimle konuşmakla kalmaz linç ederdi mazallah...
2 Mayıs 2007 04:00
grey.
ya herhalde en çok raptiyeyle panoya asılan ıvırların canı acırdı diye söylenirlerdi.... :/ ne anlamsız fikirlerim var benim ama....
2 Mayıs 2007 14:08
off the record
cep telefonum veya kameram bu kadar mıncıklayıp,kurcalama beni derdi
4 Mayıs 2007 03:14
alice kendi alemınde
alice kendi aleminde demis ki:
Konuşabilseler yani..
Ne iğrenç olurdu yavv..
Bilgisayar girdiğin siteye karısıo..
Oturduğun sandalye seni taciz edio..abuk subuk konusuo.. poponu ellio gibi falan hissediosun..
tövbe yarabbi..
halime şükredeyim. daha çok sıkıldığım zamanlar olmuş ://
4 Haziran 2008 21:24
alice kendi alemınde
yaw o deil de ben çocukken eşyaların hep kendi aralarında konuştuklarına inanırdım ama biz evde yokken
çocuk kitapları vardı. kız dısarı çıkınca oyuncalra konusuyor falan.. ya da çizgifilmler. hep onlar soktu aklımıza bu sacmalıkları
4 Haziran 2008 21:25
bsk_89
telefonum bana çok pis kaymıştı öle bişi olsaydı ama ben o sözleri duyunca aynı şeyi ona daha fazlasıyla yapıcaktım nihaa haaaa :))))
4 Haziran 2008 21:26
antuan dragon
Küçükken yatağımda yorganın içine saklanırdım gece biz uyuyunca eşyalar canlanıo sanırdım ama şu anda öle bişi olsa kesin telefonum bana top yekün savaş açardı he bide bilgisayarım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11117
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.