ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Fenerbahçe-Denizlispor maçının ikinci yarısında Digiturk Lig TV kameralarının kabloları kesildi. Maçı 8 kamerayla yayınlayan Lig TV, ikinci yarıda kameraların teker teker devre dışı kalması yüzünden yayını 2 tane saha içi kameradan alabildiği görüntü ile tamamladı. Lig TV Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka, Maraton’un açılışında “Bunun için üzgünüz ama kusurlu değiliz” dedi. Büyüka şu açıklamayı yaptı: Maçı milyonlar izledi. Üzülerek belirtelim ki zor şartlar altında tamamladık ve ikinci yarının büyük bölümünü sadece 2 kamera ile ekrana getirdik. Pilot kameramız, 2 tane pilot altı kameramız, 2 tane ofsayt kameramız ve 2 tane detay kameramızın kabloları kesildi. Maçı 2 kamera ile sürdürmeye çalıştık. Buna pek naklen yayın denmiyor. Şu anda da Kadıköy ile canlı bağlantı kuramıyoruz, gelişmeleri aktaramıyoruz. Kadıköy’deki Fenerbahçe-Denizlispor maçının naklen yayınıyla ilgili gelişmeleri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. İstanbul’un göbeğinde naklen yayını sağlıklı şekilde gerçekleştiremedik. Bunun için üzgünüz ama kusurlu değiliz. Tüm iyi niyetimize rağmen 2 kameraya düşürüldük. Canlı yayın arabası stadın dışında durur, stadın içine metrelerce kablo döşenir, onları kontrol etmek kolay değil. Belki de Türkiye’de naklen yayınlar başladığından beri ilk kez böyle bir şey oldu. 8 kameradan 6 tanesi çalışmaz hale geldi.
Kabloları kesenler tespit edildi
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Lig TV yetkililerini telefonla arayıp kabloları kesenleri, güvenlik kameralarıyla tespit ettiklerini söyledi. Mosturoğlu, tüm kayıtları bugün emniyete vereceklerini açıkladı. Maraton’da ise Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu arasında kablo skandalı ile ilgili şu diyaloglar geçti:
BÜYÜKA: Şık olmadığı kesin. Bu kabloların içinde demirler vardır. Ancak demir makası ya da büyük pense ile kesilebilir. Bu kabloların bulunduğu yerde elektrik kabloları da varmış. Ancak sadece kamera kabloları kesilmiş.
TOROĞLU: Bence amatörce yapılmış bir şey değil. Ancak profesyonel insanların yapacağı iş bu. Benim elime verseler o aleti ben nasıl kesileceğini bilmem.
BÜYÜKA: Herkesin sakin olması lazım. Bu yarışı öfke üstüne kurmamak lazım. Bizim yayıncı kuruluş olarak ne suçumuz var? Beşiktaş’a elenirken biz ne yaptık? Denizlispor’la berabere kalırken, Lig TV ne yaptı? İstanbul’un içinde bu yayını yapamadık. Gerilim politikasının sonucu bu. önümüzdeki hafta Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var. Daha kötü şeyler olabilir.
TOROĞLU: Türkiye’de bir Cumhurbaşkanı seçilecek. Meclis’in hali, yolların hali, Meclis’teki oylamanın hali. Bir maç yapıyoruz. Toplumun haline bak. Ne oluyoruz ya.
Ömrümden 10 yıl gitti
Lig TV naklen yayın yönetmeni Musa Çözen, Şükrü Saracoğlu’nda yaşanan skandalın ardından “Ömrümden 10 yılım gitti. Ağlayacak hale geldim” dedi. Çözen, kameraların teker teker sistem dışı kaldığını anlatıp, “Bir gitti, iki gitti... Sonra ofsayt kamerası gitti. Ondan sonra yedeği de gitti. Çıldıracağım.. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu nasıl meslek, milyonlara yayın yapıyorsunuz, yayınınız kesiliyor. Okuyorsunuz, olmuyor. Uğraşıyorsunuz olmuyor. Yayıncılık adına utandım. Bu mesleğe 34 senemi verdim. Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Acı bir gün oldu. Televizyonculukta bir kara pazar yaşadık” diye isyan etti.
Musanın ömründen 10 yıl götürdüyse bu hareket her maçta yapılsın:D
130 Nisan 2007 12:21
whatsupman
bizde futbol kulturu yok malesef. hangi avrupa ulkesinde olabilir boyle bir olay.
ayrica bugun fenerbahce ligden cekildigini aciklayacakti.:) ne oldu kurudunuz kaldiniz hepiniz:)!!!
30 Nisan 2007 12:34
wimax
rico ya tekme atan adam aziz le sanki pozisyon tartışırmış gibi konuşur, sonra kablo kesen kemiriciler var stad da fareler var galiba.Bu sene eğlendiğim kadar hiç bi sene eğlenmedim allah razı olsun fener
30 Nisan 2007 12:51
press
lig tv araçları saat 6 alınmasın ...yalvarsınlar fener bahçeye.. :D
fener tvde yayınlansın fener maçları daha iyi olur
30 Nisan 2007 13:14
thuringwethil
Bundan daha büyük rezillik yok, bir de üstüne yapanları yakaladık diyor yöneticiler..yersen..
Küçük adamların kulübü...
130 Nisan 2007 18:53
'' i l k o ''
olur böyle vakalar
30 Nisan 2007 20:36
midman
adamların taraftarına bile saygısı yok pişkinliktede üstlerine yok ya ben böle bişe görmedim ulan fener maçını fenerliden baska kim izlesin herifler kendi taraftarlarının izlemesini engelliyo alık taraftarda buna sesini çıkarmıyo varmı bçle bişeyya
30 Nisan 2007 20:41
comandante
herkese hak ettiği muamele çekilir. Merve'nin de dediği gibi eğer bu olay çarşılı Musa'nın 10 yılını götürdüyse biz her maçta yapmalıyız bunu. Lick TV , Şansal Büyüka ve Kolpa Musa bundan sonra kiminle dans ettiklerinin farkına varırla umarım.
Taraftara saygısı yok kısmına gelirsek... Fenerbahçe Taraftarı kupa maçındaki saygısılıktan sonra Lick TV'ye nasıl yaptırımlar yapılması gerektiğini forumlarında ve diğer ortamlarda tartışıyordu zaten. Bizler o maçı izlemeyi beklemiyorduk zaten. Lick TV kameralarının hiç alınmaması gerekiyordu o stada. Ancak yükümlülükler ve yönetimin iyi niyeti sonucu(kimse sebeb olarak sadece yükümlülükleri göstermesin, fenerbahçe Kulübü her türlü yükümlülüğü göze alark bir çok tepki koymuştur bugüne kadar bundan da çekinmezdi) 6 saat bekletildikten sonra stada alındı LİCK TV. Yönetim uzun zaman sonra taraftarının kalbini kazandı bu hareketle. Böyle devam etsinler, tepki koysunlar her zaman arkalarında oluruz.
1 Mayıs 2007 00:01
timmy
böyle bir komedya , böyle bir gerikafalılık dünyanın hiçbir yerinde yoktur olmamıştır. taa ki aziz yıldırım fenerbahçeye başkan olana dek.
senin taraftarın senin maçlarını lig tv'den izliyor, sen kendi taraftarının maçı izlemesini nasıl engellemeye kalkışırsın, hangi mantığa uyarak kamera kablolarını kesersin?
hayır en çok üzüldüğüm bir de bunu destekleyen bazı daha da gerikafalı fenerbahçeli arkadaşlar var. bu yönetimi desteklereyek daha çok şeyi kaybedeceksiniz. bazıları hırsları yüzünden aklını kaybetmiş zaten.
11 Mayıs 2007 02:55
yavruş :)dişikartal
bu komik düşüncelerinle gene şaşırtmadın beni sayın fırat
niye lig tv sizin bütün kusurlarınızı ortaya döktüğü için mi istemiyorsunuz :)))))))))
ayyy hiç güleceğim yoktu :P
bence yaşanmaması gereken trajedi komik bi olay olmuş....
bu hareket ancak fenere yakışırdı zaten :)
bak fıratçım tepki vermek istiyorsanız böyle vermemeniz gerekir....
çocukluk sizinkisi....
olgunca hareket edin lütfen :)
sizi büyümeye davet ediyorum fırat ve düşünürlerii ee buna da azizi yıldırımı da dahil ettiğimi anlaışsınızdırr
Hey Allahım sen şunlara akıl fikir ver yarabbim :D
comandante demis ki:
herkese hak ettiği muamele çekilir. Merve'nin de dediği gibi eğer bu olay çarşılı Musa'nın 10 yılını götürdüyse biz her maçta yapmalıyız bunu. Lick TV , Şansal Büyüka ve Kolpa Musa bundan sonra kiminle dans ettiklerinin farkına varırla umarım.
Taraftara saygısı yok kısmına gelirsek... Fenerbahçe Taraftarı kupa maçındaki saygısılıktan sonra Lick TV'ye nasıl yaptırımlar yapılması gerektiğini forumlarında ve diğer ortamlarda tartışıyordu zaten. Bizler o maçı izlemeyi beklemiyorduk zaten. Lick TV kameralarının hiç alınmaması gerekiyordu o stada. Ancak yükümlülükler ve yönetimin iyi niyeti sonucu(kimse sebeb olarak sadece yükümlülükleri göstermesin, fenerbahçe Kulübü her türlü yükümlülüğü göze alark bir çok tepki koymuştur bugüne kadar bundan da çekinmezdi) 6 saat bekletildikten sonra stada alındı LİCK TV. Yönetim uzun zaman sonra taraftarının kalbini kazandı bu hareketle. Böyle devam etsinler, tepki koysunlar her zaman arkalarında oluruz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11114
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.