izmirdeki arkadaşlar cumhuriyrtimize bağlılığımızı en etkin biçimde düşünüşten uygulamaya geçirebileceğimiz bir fırsatımız var lütfen bunu kullanalım..
müsait olan herkesi bekliyoruz..
1 Mayıs 2007 00:57
daisy=) **solminör**
kesnlkle konuyu saptrmayalım,saptıranlara meyil vermeyelim...şu miting bi gerçekleşşin de neymiş ne diilmiş bu izmir onu görücez...;)
1 Mayıs 2007 01:02
second to none
Ankara da güzel ama :o)) Onu da sevin
1 Mayıs 2007 01:07
daisy=) **solminör**
ben heryeri seviorum=)))))))
yüksek için ankara'yı denicem zaten belkim oralı olurum=))
1 Mayıs 2007 01:19
rogerian
ewet cumhuriyet mitingleri! ben akpyi kesinlikle sawunmuorum şeriatı da istemiorum cuntacıları da ama bazı partilerin oyunlarıyla düzenlenen ör: CHP neden herkes buna alet oluyor mesele bu değil sen bugün 1 milyon kişi toplarsın yarın akp 2 milyon toplar olaylar göwde gösterisine dönüşmemelidir böylece ülke 2ye bölünmüş gibi bir izlenim oluşuor akpliler ve cumhuruyetçiler bizim şu anda buna ihtiyacımız yok bizim aklın bulacağı çözümlere ihtiyacımız war buda ülkedeki halkı 2ye ayırmayan bir çözüm olmalıdır elbet sonuçta bu insanlar seçimlerle buraya gelmiştir ve bunları malasef biz seçtik ayrıca akp şu ana kadar şeriatı getireceğine dair hiçbir sinyal vermemiştir eğer öyle olsaydı misal erbakan hükümeti döneminde parlementoda şeriatçıları tekkeci zawiyecileri toplardı sadece bir örnek bu ayrıca bu adamalr neredeyse 5 senedir biz yönetior eğer rahatsızlık duyuluorsa şimdi mi aklınıza geldi 'bıçak kemiğe dayanınca mı' zaten bu ülkedeki insanların genel sorunu bu değil mi bıçak kemiğe dayandığı zaman nedense böyle sert tepkiler werilir daha önce nerdeydiniz peki gül dışişleri bakanı neden onun hakkındaki 95 yılında yaptığı röportaj daha şimdi wurgulanmaya başladı miting tamamen şövanist bir şekilde icra edilmektedir ve ne yazıkki seçim propagandalarına alet edilmiştir zaten SAYIN baykal sürekli muhalefet diğilmidir onların bu oyunlarına gelmek çok üzücü aslında ATATÜRKÜMÜZÜ kullanarak hele hele böyle bir mitingin yapılması ve CHPnin de bunu seçimler için kullanması da cabası............................
1 Mayıs 2007 01:47
boomerang ¹³
en hakiki cumhuriyet mitingi olacak mitingtir..
1 Mayıs 2007 02:42
aysdnz
sanırım şu ana kadarkilerin en güzeli, en coşkulusu olacak miting... en azından öyle olması için hepimiz gayret gösterelim.
sadece pencereme bayrak asmaktan sıkılmıştım ben doğrusu...
1 Mayıs 2007 02:59
madişvili :)
tüm olanlar korkutucuydu ama sonunda halk uyandı ve sanırım atatürk bize bol bol göndermek istediği o gururlu tebessümü gönderiyodur 14 nisandan beri...
1 Mayıs 2007 21:54
grey.
peki 15 gün sonra başka bir mitingden bahsediliyor ama o zamana kadar muhtemelen erken seçim kararı alınmış olacak ve dolayısıyla halk tekrar seçme hakkını elde etmiş olacak bu durumda herkesin böyle bir özgürlüğü varken ne protesto edilecek o mitingde?
çok büyük bir uyanıştan bahsediyoruz hayatımda gördüğüm ilk çok net tepki belki de uyanış ama amacı sapmış mı olacak o mitingde?
1 Mayıs 2007 22:09
miss tuy-q....:)
miting 13 mayıs günüymüş...yani pazar günü haberiniz olsun:)
1 Mayıs 2007 22:37
...::: özkan :::...
Mitingler binlerce hatta milyonu bulan bir toplulukla yapılıyor. Bu mitingler sayesinde umarım halk amacına ulaşır. İnşallah yukarıdakiler de halkın sesini kulak ardı etmez. Atatürk ilkelerinden birisi de bilindiği gibi laiklik... Yeni seçilecek cumhurbaşkanı bu ilkeninde varlığından haberi olan birisinin olacağına da inanıyorum. Buna gönülden inanıyorum.
İzmir mitinginin pazar günü olmasıyla da halkın işlerinin aksamaması için iyi bir durum. Ben İzmirliyim olacak mitinge de katılacağım.
Bu konuyu ciddiye alan herkesin orada bulunması gerekiyor.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11110
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.