kucukken bikeresinde su savaşı yapmıştık mersin metro sinemasında (bilenler bilir:)..ne kızmıştı görevli..ama bombostu salon fazla rahat hissetmiştik heralde:))
30 Nisan 2007 12:14
tuli
wc ye giderim
30 Nisan 2007 13:22
dolbythx
Ben 10 dk aradan nefret ederim. Eğer 3.5 saatlik vs uzun bi film değilse olmasın ara mara. Sigarada içmiyom zaten.
30 Nisan 2007 13:35
ılnasniklipenyez
sigara !
30 Nisan 2007 15:38
guilty1907
sigara içerim :D
30 Nisan 2007 16:44
küçük bir kız çocuğu
bugün 10 dakikalık arada tuvalete gitmek istedim.. tuvaleti temizliyoardı gidemedim.. salona döndüm koklaşan sevgilileri izlemek zorunda kaldım :@
sadece yalnızların gittiği, çiftlerin alınmadığı sinema salonları talep ediyorum..........
30 Nisan 2007 16:52
roland
geyik,çoğunlukla filmle ilgiliyada etraftaki tiplerle ilgili
30 Nisan 2007 17:01
'' i l k o ''
varsa W.C
30 Nisan 2007 17:05
çıkla
HEYECANLI BİR FİLM İSE İKİNCİ YARININ BAŞLAMASINI İSTERİM EĞER Kİ VASAT BİR FİLM İSE İKİNCİ YARININ BAŞLAMASINI HİÇ İSTEMEM EĞER YANIMDA ARKADAŞIM VAR İSE....
30 Nisan 2007 17:33
hysteria
mısır ve jelibon alırım sigara içerim :)
30 Nisan 2007 17:52
tsigalko
bu aralar gönül boşluğunda oldugum için kız arkadaslarıyla 10 dk lık arayı maksimum verimle değerlendirenler yüzünden ne için yaşadığımı sorgularım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11108
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.