keşke burda da olmasa.. ben sıkılıyorum o aralarda..
denizhan demis ki:
burada olsa yapacam bir sey. tuvalete falan gidicem .. arkadaslarla filmin geyigini yapacam.
ama yok ..
bizde ara var diyorum hadi len diyolar.
30 Nisan 2007 09:26
şekeyy pancayııı=)
ayaklarımda laktik asit olduğu için koridorda deli gibi yürürümm film başlayana kadar.sonraa ayaklarım uyuşuyoooooooooo hatta sewgilimlen beraber yürüyossssss hehehehehehehhhe=D
30 Nisan 2007 10:21
serveren
filmine baglı,
uykuma kaldıgım yerden devam edebilirim mesela..
30 Nisan 2007 10:56
£qually damaged
kesinlike uyurum...
30 Nisan 2007 10:57
ironika
Otururum :)
30 Nisan 2007 10:58
serveren
film kastıysa gidip bi soda içerim..
30 Nisan 2007 10:59
kertenkele kelebek=)
sigara içmek şart.. o kadar saat yasak olduğunu bildiğim için içeceğim bile yoksa içmeliymişim gibi hissederim.. Tıpkı ders aralarında olduğu gibi :)
30 Nisan 2007 11:09
elif*
Sigaraaaaa yaninda kolaaaaaa
30 Nisan 2007 11:30
zuğaşi_berepe
ortakantine girerim :P
30 Nisan 2007 11:37
çutee-libertine-
birden ışık açılınca kendime gelemiyorum adaptasyon sürecim oluyor bi de cok uzun sure oturamadıgım için mutlaka dışarı cıkarım en azından ayaga kalkarım..
genelde film sırasında bölmek istemediğim için soyleyemediğim şeyleri bu araya saklıyorumm:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11108
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.