bi gewrilirim koltukta açarım gözümü gider üstüne bi sigara içerim
2 Ağustos 2008 02:51
yuvayıkan24
tekrar Clark Kent olurum
2 Ağustos 2008 02:59
qereqsis
ben geneLde qorqu filmmine giiddigim içHin 10 dq arada herqes qorqudan uyuşmuş olur ve bende dahiL qimse yerinden qalqamazz xD
2 Ağustos 2008 10:51
dj recep inthe house
sgara içer çişim varsa işerimmm ne salak başlık yahu
12 Ağustos 2008 10:52
*dragonfly*
sigarayı bırakmasaydım sigara içerdim dicemde yeni bıraktım açıkçası napıcamı bende bilmiyorum :) hafif bi korku sarmadı diil 15 dk yı daha verimli ne şekilde geçirebilirim diye :D
12 Ağustos 2008 10:53
daae
q ları k gibi degil de g gibi okudum enteresan oldu:D
qereqsis demis ki: ben geneLde qorqu filmmine giiddigim içHin 10 dq arada herqes qorqudan uyuşmuş olur ve bende dahiL qimse yerinden qalqamazz xD
2 Ağustos 2008 10:54
belliciste
dışarı çıkar temiz hava alırım.
2 Ağustos 2008 10:59
qereqsis
bu aradaa sinema diil caniqom cinema die yasıLır oqeee
2 Ağustos 2008 11:15
belliciste
qereqsis demis ki: bu aradaa sinema diil caniqom cinema die yasıLır oqeee
ne alaka türkçesi sinema yurt dışında mı yaşıyoruz biz.
12 Ağustos 2008 11:17
heriberto
önce yanımda birisi varsa ona bakarım ne yapalım gibisinden..genelde de ya ilk anda kalkılır dışarı çıkılır ve filmden sohbet edilir ya da içerde cep telefonuyla vakit geçirilir...
evet evet filmin diğer yarısı çok güzel olcak..zaten filmin konusu yeni oluşuyo:):)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11108
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.