artık salonlar kapalı olduğu için , dışarı çıkıp tüterim. sigara içmek yasak içerde çünkü. allah cezalarını versin. kışın donuyoz içerken!!! :)
1 Ağustos 2008 23:41
başrahip ve şürekası
sigara içerim dışarda...yasak gelmemişken de bazı sinemalar dışarda içirtirlerdi...
sigara içmeyeceksem hatun keserim:)))
1 Ağustos 2008 23:42
uydurma isim
koltukta oturur beklerim ara olmasını sevmem . bi kere bakırköy avşar sinemasında tek başıma şanslı slevin diye bi filmini izlemiştim bruce willis in makine dairesinden adam ara veriyimmi diye seslenmişti devam diye karşılık verip
arasız güzelce izlemiştim :)
1 Ağustos 2008 23:44
yeni_rakı_67
çiş
2 Ağustos 2008 00:09
kupa kızı
şöyle bi yerimden doğrulur, gözlerimi kırpıştırır ve yanımdaki kişiye 'hadi mısır almaya gidelim' derim :)
2 Ağustos 2008 00:29
angeliuss85
tuvalete gider sigara içerim
2 Ağustos 2008 00:30
...!!onur
işerim
2 Ağustos 2008 00:32
ıncubus
...!!onur demis ki: işerim
SİDİKLİİİ
2 Ağustos 2008 00:58
ıncubus
...!!onur demis ki: altıma demedik lan
olsun yıne de sıdıklısın sen bellı yuzunden anlarım ben:))
nıye lan dedın kı bana?
2 Ağustos 2008 01:11
...!!onur
derim öyle ben arada işerim de altıma ohh miss önce ısınıyorum sonra soguyorm
2 Ağustos 2008 01:12
souvereign jr.
desemde bazen 10 dk bile olmuyo sinema arası. bi su alıyom koşa koşa salona giriyom hemen.
2 Ağustos 2008 01:17
ıncubus
...!!onur demis ki: derim öyle ben arada işerim de altıma ohh miss önce ısınıyorum sonra soguyorm
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11108
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.