bakın öyle bi hale geldik ki tek cumhurbaşkanı adayımızın açıklamalarını okuyun bi! biz böyle adamlarla temsil edilmek istemiyoruz! biz bu değiliz! biz TÜRKÜZ! bunu engellemek isteyenin de sonuna kadar karşısındayız...evet kesinlikle biz bu durum düzelene kadar bunu her gün yaparız!
30 Nisan 2007 04:13
takma isismi
güldünya..
inşallah her zamn diliniş cıkarıp konusmaya dewam edersin bu ülkede..sana we senin gbi aklı basında kızlarımıza yasaklar getırmez bu gerici zihniyet ve sen onların karsına dıkılıp ne oluyor burda bizde warız demeyı aklına getırmek zorunda kalmassın. cünku bu imam zihniyeti seni muhattap almaz işte böle basi acık dılı dısarda.
ama biz seni dinker haklı buluruz merak etme.
keske bu işler diyalogla olsa da. kimse sokaklara dokulmese.
özgurluler dıyalogla barısla cıcekle bocekle degıl . mucadekeyle kazanılır. ve korumak gerekırse aynı mucadele her zaman verilmek durumundadır..
insallah sen diyolog kurarsında sokaga dokulmes kımse anası yanında...
30 Nisan 2007 04:23
thuringwethil
30 Nisan 2007 05:51
max.j.one
Sayın RTE (Kendi tabiriyle bir sayın yine);
Bu sefer saymışınızdır herhalde...
30 Nisan 2007 09:02
max.j.one
Evi arayıp izliyormusunuz dediğimde elektriklerin olmadığı keliemleri annemin dilindne çıkarken yıkılmak üzereydim.
Televizyon elektrikle çalışıyor ama ses tellerimiz kalbimizle beynimizle...
30 Nisan 2007 09:07
fresya
BOŞ YERE YANAN AMPUL SÖNSÜN........NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ordaydım ve Tayyip biz bunu her gün yaparız!!!!!
işte meydan işte çağlayan adanı da al gel tayyeap erdoan
30 Nisan 2007 13:09
avicenna
laikliği yeniden yorumlamaya kalkanları, ulu önderimize ve dolayısıyla bizim sülalemize dil uzatanları , din i alet edip milyonlarca cahil müslümanı aynı şuursuzluğa sürükleyen kafirleri boğacak deryada bir damlacık olmak büyük gururdu...
30 Nisan 2007 15:57
gone
yanLız oLmadıqımı qörmek çok qüzeL oLdu .. bnce hızlı bi şekiLde bütün şehirLer aynı tepkiyi qöstermeLi .
30 Nisan 2007 19:55
hayda.bre
sese gerek yok bizim içimzdeki ses, yürek yetti de arttı :) o ne coşkuyu yaa, iyi ki de gittim,bir daha olsa bir daha giderim :)
en çok sevdiğim ve bol bol attığım slogan :)
İşte Tandoğan, İşte Çağlayan Ananıda al git, Tayyip Erdoğan
veruca salt demis ki:
mitingde ses düzeni çok kötüydü, biz önlerde olduğumuz halde pek birşey duymuyorduk.uzakta kalan insanları coşturacak birşey olmayınca ya çabuk dağılırsa kalabalık diye geçirmiştim içimden.ama sonra okmeydanından mecidiyeköye kadar yürüyüp her sokakta coşkulu insan selini görünce inanamadım..
4 milyon insan direk kendisine hitap ederken üzerine alınmayanlar utansın..
1 Mayıs 2007 00:13
:ceren:
Türkiyeyi karanlığa sürüklemenin kimsenin gücü yetmeyecek:...!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11107
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.