red 4 çatladım dedin ya...aynen ben de çatlıyorum resmen.kitlendim kaldım...işin ciddiyeti ortada..sonumuz hayır olsun!!!
29 Nisan 2007 20:31
sermin
3000000 acıklaması cok sacmaa olmuşş platformun etrafında 300000den daha fazla kişi vardıı kii daha sokalardakılerıde saymadılar herhalde
29 Nisan 2007 20:32
red4
ya catlamamak elde deil!!!! ya adam hala adayim secim falan yok dior... umurunda deil! ya benim aleyhimde bunca sey yazilsa cizilse milyonlar yuruse ben gururumdan cekilir giderim ya hayirlisi budur derim... ama siyaset biraz boyle birsey iste... vurdumduymazlik...
29 Nisan 2007 20:37
ewo
bu beyinsizler bu kalabalıktan da anlamaz!! Ama en azından halkın bu kadar duyarlı oluşu gurur werici!! Ne mutlu TÜRK'üm diyene..
29 Nisan 2007 20:41
red4
ewet yalniz deiliz...NE MUTLU TURKUM DIYENE!
29 Nisan 2007 20:51
:ceren:
çok başarılıydı çok güzeldi
halk ayıldı imam bayıldı:Pp=)=)
29 Nisan 2007 21:09
dnz
tayyip tayyip baksana
kaç kişiyiz saysana
29 Nisan 2007 21:11
banshee
Halkın bu şekilde tepki göstermesi gerçekten çok güzel birşey;ama yapamadım. Gidemedim. Bu eylemi kendime yediremedim. Ne için yapıldı? Laiklik,demokrasi, Türkiye'm elden gitmesin diye yapıldı. Utanç verici. Lanet olsun ki bu kadar susmuşluğumuza, bu noktaya gelişimize.
29 Nisan 2007 21:11
küçük balık mwe
VARLIĞIM VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!
29 Nisan 2007 21:54
&limon&
keşke biz de sen gibi gülüp eğlenecek başarılı bişeyler görebilsek!
cornflake girl demis ki:
çok başarılıydı çok güzeldi
halk ayıldı imam bayıldı:Pp=)=)
29 Nisan 2007 22:08
gregory house
Bu anda büyük Türk Ulusunun bir bireyi olarak, bu kutlu güne kavuşmanın en derin sevinci ve coşkunluğu içindeyim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11107
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.