sadece netteki bir anket belki..yine de göz atmakta fayda var sanırım..
29 Nisan 2007 19:13
^^^^
700.000 kişi var demişler buseferde!!!!!bukadar yüzsüzlük şerefsizlik olurmu yaa!!!!!!
bariz 4-5milyon kişi vardı..........
halk otobüslerinede almamışlar insanları...metro hınca hınç doluydu,insan ek sefer koyar!!!!bukadar olur!!!!
29 Nisan 2007 19:15
william wallace
700.000 kişi geldi diyen basına kendi resminden cevap
bu milliyetin sitesinde verilen resim
(daha fazla alan dolmuş olabilir bilmiyorum tam olarak)
bu sitedeki alanı hesapladım. (çevreyi bulup 4e falan bölmedim googleın alan hesaplama programı varmış onu kullandım)
alan 0,5742km2 (574200m2)
metrekarede 3 kişi olsa: 1.722.600 kişi
metrekarede 4 kişi olsa: 2.296.800 kişi
emniyetin açıklamasını merak ediyorum kaç kişi diyecek...
229 Nisan 2007 19:37
abbas
Emniyet 300.000 dedi.
29 Nisan 2007 19:39
red4
ya bosver koymasinlar ne oldu? yine gidildi aslanlar gibi... onemli olan da bu zaten... ben cok etkilendim simdi saysinlar bakalim ama ne care ki umurlarinda bile deil!!! yaw ben olsam coktan birakmistim ya boyle vurdumduymazlik da olmaz yanii..... hele hele 95 yilindaki konusmalari goz onune alindiginda onun basa gecme olasiligi bile tuyler urpertici... birsey ler ya pil ma li!
29 Nisan 2007 19:42
suit up!
metrekarede 6 kişi vardır yaa, 3-4 az... çok kalabalıktı
29 Nisan 2007 19:43
bigbang
mitingte atılan sloganlar(seç beğen al bağır): ne şeriat ne darbe, tam bağımsız türkiye tayyip baksana kac kisiyiz saysana hükümet istifa türkiye laiktir laik kalacak bindirilmis kıtalar degil 1000 dirilmis kıtalarız tayyip biz bunu hergün yaparız(bu da benim)
129 Nisan 2007 19:45
serveren
cem uzan'dan beklerdim bunu :))
abbas demis ki:
Tayyibi alana Aydın Doğan bedava..
29 Nisan 2007 19:49
red4
300 000 mi? gozleri kor falanmiydi acaba? orda milyonlar vardi be hem olmasa bile bi evlere arabalara baksalardi...heryer kirmiziya boyandi... ya abi islerine gelmio ki gelse bi cok ilde elektrigi kesmezlerdi! eh bu da korkunun verdigi bi sey tabiii....
29 Nisan 2007 19:54
^^^^
ya m2.ye ne 4 kişi ne 5 kişi düşer...çok daha fazlaydı insan sayısı...yere bişey düşse eğilip alamıyoduk...bukadar kalabalık yani....
SATILMIŞ MEDYA İŞTE!!!BAŞKA NE DENİR BUNA!!!
29 Nisan 2007 19:58
red4
ya bosverin biz bilmiyormuyuz kac kisiydik... ne beklioruz ki? elbette gormezden gelecekler...catliorum ya adamlarin umurlarinda deil...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11107
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.