ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Abdullah gül 1995'de söyledikleri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa      şu anda 61 - 67

comandante
comandante
Ne halk ne asker hiçbiri istemiyor. AKP istediği kadar zorlasın Gül ABDullah köşke çıkamayacak. Anayasa Mahkemesinin kararı ilk olarak belirleyici olacak. O olmazsa başka şeyler olacak ama Gül ABDullah köşke çıkamayacak.

Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanı atama yoluyla belirlenemez. laiklik düşmanları Cumhurbaşkanı olamaz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, “Ne mutlu Türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır. Ve bu ülkenin düşmanları hiçbir zaman bu ülkeye cumhurbaşkanı olamayacaklardır.
30 Nisan 2007 22:55   mesajın adresini al  

comandante
comandante
30 Nisan 2007 23:14   mesajın adresini al  

second to none
second to none
Takdirle karşılıyorum Cumhuriyet Gazetesinin dimdik duruşunu.. Ne zamandır gazete okumazdım, Cumhuriyet okur oldum :D
1 Mayıs 2007 00:01   mesajın adresini al  

cush
cush
akit ve cumhuriyetin yaptigi haberler pek de farkli degil. sadece zit kutuplari temsil ediyor ikiside. ama yontemler ayni.

second to none demis ki:

Takdirle karşılıyorum Cumhuriyet Gazetesinin dimdik duruşunu.. Ne zamandır gazete okumazdım, Cumhuriyet okur oldum :D

1 Mayıs 2007 00:25   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Cumhuriyetle Vakit'i karşılaştırmak bile tarihe hakarettir. Cumhuriyet gazetesi 83 yıllık bir gazetedir. Kurucusu Yunus Nadi'dir isim babası Mustafa kemal Atatürk'dür. geçmişten günümüze Türkiyenin aydınlık yüzleri bu gazetede bulunmuş ve yazıları sebebiyle katledilmişitir. Ahmet Taner Kışlalı'lar Uğur Mumcular bu gazetede yazmışlardır. Hala da başta İlhan Selçuk üstad olmak üzere Cüneyt Arcayürek gibi Ali Sirmen gibi Hikmet Çetinkaya, Mustafa Balbay, Ümit Zileli gibi tecrübeli ve aydın gazeteciler yazmaktadır. Cumhuriyetin dünü ve bugünü ile daha fazla bilgi için

http://www.cumok.org/html/vakif/vakif.htm

Yani karşılaştırma yanlıştır. Saçmadır.
 1   1 Mayıs 2007 00:45   mesajın adresini al  

cush
cush
tabi zamaninda nazim hikmetin yuzune tukuren sonra milli kahraman olarak yansitan bir gazete kendisi. ayrica bastirilan dersim isyaninda ve vandaki isyanlarda adeta bir stat amigosu gibi yayin yapan oley ne guzel oldu demedigi kalan bir gazete. en son iste bu kutlu dogum haftasiyla ilgili olayda okul mudurlerinin istemeleri durumunda yapilan bir cagriyi basina mutlaka kelimesini ekleyerek carptiran gazete. vs vs. aki oldugu kadar karasi da var.

comandante demis ki:

Cumhuriyetle Vakit'i karşılaştırmak bile tarihe hakarettir. Cumhuriyet gazetesi 83 yıllık bir gazetedir. Kurucusu Yunus Nadi'dir isim babası Mustafa kemal Atatürk'dür. geçmişten günümüze Türkiyenin aydınlık yüzleri bu gazetede bulunmuş ve yazıları sebebiyle katledilmişitir. Ahmet Taner Kışlalı'lar Uğur Mumcular bu gazetede yazmışlardır. Hala da başta İlhan Selçuk üstad olmak üzere Cüneyt Arcayürek gibi Ali Sirmen gibi Hikmet Çetinkaya, Mustafa Balbay, Ümit Zileli gibi tecrübeli ve aydın gazeteciler yazmaktadır. Cumhuriyetin dünü ve bugünü ile daha fazla bilgi için

http://www.cumok.org/html/vakif/vakif.htm

Yani karşılaştırma yanlıştır. Saçmadır.

1   1 Mayıs 2007 00:49   mesajın adresini al  

fatihyilmaz
fatihyilmaz
Posta gazetesinde çıkan resim:

http://tabudeviren.googlepages.com/ag.jpg
1 Mayıs 2007 14:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa      şu anda 61 - 67

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009