Yavaş olur da, bugün gördük, Türkiye'nin çok fazla aydınlık yüzü var.
hysteria demis ki:
walla bu ülke nereye gidio belli yakında irandan beter etcekler kimse de bişey yapamıcak ha hasan ha kel hasan ne farkeder ki abdullah gül ün adaylığını bu kadar tartışıoruz zaten belliydi böle olacağı
29 Nisan 2007 19:06
*yvaine*
nasıl kimse bişey yapamıcak yaa?
şu anlık milletimiz elinden gelen herşeyi yapıyor, mesajlarını karşılarındakilere anlamlı bi biçimde veriyor...
herşeyin zamanı var, bekleyip neler yapılıp neler yapılmadıını görücez...
hysteria demis ki:
walla bu ülke nereye gidio belli yakında irandan beter etcekler kimse de bişey yapamıcak ha hasan ha kel hasan ne farkeder ki abdullah gül ün adaylığını bu kadar tartışıoruz zaten belliydi böle olacağı
29 Nisan 2007 19:12
red4
walla bu soylemis olduklari tuyler urpertici... deistim falan bence hepsi fasarya... bu kadar kalabaligi vs. goruyorlar fakat inat ediyorlar... arkadaslar tek umudumuz mahkeme!:( bende cok uzuluyorum...
29 Nisan 2007 19:33
*yvaine*
açıkçası ben mahkemeden umutluyum, bu kadar rengi belli olan, anayasa ya ters olan biri olamaz olmamalı...
29 Nisan 2007 19:42
red4
walla acaip sabirsizlaniyorum buket... umarim senin dedigin gibi olur... cunku olmazsa hepimize yazik olur... bu isin oyle misi boylemisi kalmadi artik... tehlike varrrrrr..... hepimiz icin....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11104
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.