ABDullah Gül'ü savunanlara duyurulur.. İşte gerçekleri herkese ilan etmenin tam zamanı. Çok güzel olmuş forumu açan arkadaşa teşekkürler.
Erken seçim tek kurtuluş yolu.
29 Nisan 2007 15:08
alice in chains
2 tane yobaz ele ele verdiler ugrastirip duruyolar bizleri
29 Nisan 2007 15:17
*yvaine*
gazetenin orjinal halini de gösterdiler... ayrıyetten bu tarz sözlerle verilen tek demeç, tek röportaj diil...tutucak bi kulp bulmanın alemi yok...
_toprak_ demis ki:
haberin yalan olduğunu sanmıyorum,diğer seçenek geçerli demek ki...
valla dogru mu yalan mı bilemiyorum. ama sizin icin zaten birsey farketmez. pesinen zaten bu tip haberler beklediginiz icin hemen dogrudur diyorsunuz. herhangi bir gazete cikip tayyip gay falan dese hemen evet evet. kesinlikle oyledir. ben suphelenmistim zaten falan diyeceksiniz. neyse ben haberin kesin yanlıs ya da dogru oldugunu bilmiyorum dedigim gibi yine de dogruysa halt etmis abdullah gul.
229 Nisan 2007 15:42
ewo
ya bu heriflerin bu tür söylemlerde bulunduğu yıllardır ortada değilmiydi zaten? bir şeyleri anlamamız için illa birilerinin bu haberleri gözümüze gözümüze sokması mı gerekiyor..bu haber bu dangalakların yaptığı ne ilk ne de son açıklama..adamlar yıllardır ne mesajlar weriyorlar da tabi anlayana..hatta pek muhterem(!) rte; 'ya laik olacaksınız ya müslüman! ikisi birden olunmaz' demedi mi?
arkadaşlar hangi görüşe sahip olduğumuz mühim değil şu an! önemli olan Türkiye Cumhuriyet'ine, laikliğe, Atatürk'e yapılan çirkin saldırıları görebilmek.Ben TÜRK'üm diyebilen herkesin hangi görüşten olursa olsun bu dengesizlerin yıllardır yaptıkları söylemlere göz yumması mümkün mü acaba? elinizi vicdanınıza koyun lütfen!!..
29 Nisan 2007 16:15
dogujan
bu arada mine narinde amerikada doğum yapmak istiyormuş acaba yaptımı çocuk olduysa kaç yaşında ve cinsiyeti ne acaba :DDD
29 Nisan 2007 16:18
*yvaine*
adamlar amaçlarını, isteklerini aleni bi şekilde sölüyolar. hala kılıf bulmak ne saçma!
29 Nisan 2007 16:22
ne alaaka
aaa olur mu canım?onlar hep birlikte karar verip değişmediler geliştiler, unuttunuz mu?
29 Nisan 2007 16:30
*yvaine*
en basitinden, niye yüzbinler meydanlarda diye soranlara cvp olsun bu röportaj..
29 Nisan 2007 16:38
pin
gülü sevmiyoruz dikenine de katlanmak istemiyoruz
129 Nisan 2007 16:53
**mephisto** ®
Takıyye; Kelime anlamı olarak, korumak, korunmak, gizlenmek, çekinmek, vs. gibi manalara gelir.İslam öğretisinde ise, canın, malın, inancın vs. korunması ve muhâfazası için gerektiğinde, kalben bir değişiklik olmadığı halde inandığına aykırı bir görüntü sergilemektir.
Simdi RTE,ABDullah gul,arinc ve uzantilari Takiyye yapmiyo da ne yapio?
Utanmasalar elhamdulillah Laik'iz dicekler...
129 Nisan 2007 17:55
*yvaine*
laik olanlar onlardan diildir...
mephisto ® demis ki:
Takıyye; Kelime anlamı olarak, korumak, korunmak, gizlenmek, çekinmek, vs. gibi manalara gelir.İslam öğretisinde ise, canın, malın, inancın vs. korunması ve muhâfazası için gerektiğinde, kalben bir değişiklik olmadığı halde inandığına aykırı bir görüntü sergilemektir.
Simdi RTE,ABDullah gul,arinc ve uzantilari Takiyye yapmiyo da ne yapio?
Utanmasalar elhamdulillah Laik'iz dicekler...
29 Nisan 2007 18:44
hysteria
walla bu ülke nereye gidio belli yakında irandan beter etcekler kimse de bişey yapamıcak ha hasan ha kel hasan ne farkeder ki abdullah gül ün adaylığını bu kadar tartışıoruz zaten belliydi böle olacağı
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11104
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.