ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > bilkent üniversitesi > Bilkent Mayfest'07

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

dnz
dnz
bilkentteki bu garip ayrımcılığa bi anlam veremiyorum
27 Nisan 2007 21:13   mesajın adresini al  

£qually damaged
£qually damaged
bu senligi organize edenlerin alnından opuyorum senligimizi rezil ettiginiz için.. hiçbir arkadasımda gitmiyor zaten..
27 Nisan 2007 21:13   mesajın adresini al  

gzm:))))
gzm:))))

ne gbi bi ayrımcılık yapıors ki??bende buna anlam veremedm...

dnz demis ki:

bilkentteki bu garip ayrımcılığa bi anlam veremiyorum

27 Nisan 2007 21:19   mesajın adresini al  

succubus
succubus
konser biletlerinin paralı olması kesinlikle son derece saçma,gelen sanatçılarda gidilesi sanatçılar değil ( kaldı ki Hüsnü Şenlendirici dışında (hr ne kadar popüler kültür maymunu olsa da iyi bir müzisyen) sanatçı demek doğru olur mu?). ve malesef sadece bir kitleye hitap eden bir festival olcak,elbetteki çoğunluğa hitap edilmeli;ancak bir günde rock günü olabilirdi mesela...ama olmamamış,yakışır bilkente...ve daha da garibi hacettepe üniversitesinde 3 gunluk Hürock düzenleniliyor gelen sanatçıların haddi hesabı yok iki tane da yabancı grup geldi ve bu festivalde 10 ytl ydi...bu gerçekten acı verici ve biilkent üniversitesinin bundan ders alması gerekmekte...kınıyor ve de sonsuz küfürler ediyorum:(
 1   27 Nisan 2007 22:16   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa
bir bilkent klasiği =)
ya şenliklerin paralı olduğunuda ilk defa duydum,bilkentin yarısı bana 10 ytl verse ben onlara 10 tane şarkıcı grup vs getiririm =)
27 Nisan 2007 22:20   mesajın adresini al  

dreamofpuppets
dreamofpuppets
tam bir rezalet..tepkimi standlarda fazlasıyla belirttim...para olayına hala anlam veremiyorum..paralı girenler demek ki olay çıkaramıo arkadaşlar:P led zeppelin gelse 1 milyon olsa yine gitmemeli kimse bu konsere...
kaldı ki odeon 4000 kişilik..bu şenlikse tüm okulun10000kişisi için ..herkes gelmek istese gelemiyor yani..ne yaman çelişki..
öğrenci konseyini kınıyorum, utanılacak bir durum..
gitmiyoruz biz..
27 Nisan 2007 22:58   mesajın adresini al  

:)siempre...
serdar ortaçmı....ööögggkkkk!!!ben bu yıl bilkente hande yener ve ibo gelecek die duymuştum ama....ve hakkaten bilkentte bile paralıysa..bilemiyorum artık
27 Nisan 2007 23:21   mesajın adresini al  

pasaklı kontes
pasaklı kontes
İbrahim Tatlıses Çankaya Ünv ne geliyormuş bu yıl:) kaçırdık, neyse seneye inşallah:)))
27 Nisan 2007 23:30   mesajın adresini al  

10 ytl bilkent gibi bi yerde verilirse...hakkaten hacettepe rock fest tekiler enayimi yurt dışından o kadar sağlam grblar geliyo kombine 7 ytlydi...tühh yazık
27 Nisan 2007 23:37   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
ya serdar ortaç bize gelseydi keşke...
ajda pekkan geliyo bize yaa, kopamıycaz sanırım
27 Nisan 2007 23:44   mesajın adresini al  

celitons
celitons
ibrahım tatlıses gelseydı ben gdrm sımdı serdar ıcın acıkcası tıkıs pııs odeon da olamcam
28 Nisan 2007 01:07   mesajın adresini al  

succubus
succubus

hakkaten adamlar orphaned land getirdiler ya,hangi okul böyle bir şeyi 4 ytleye yapar ki...yok bu olay tam bilkente yakışmış tam uymuş yani,ticarethane olduğu her yaptığından belli olan bir okul zaten...çoğunluğun zevkine hitap etcekler diye bokunu çıkarmışlar,serdar ortaç geliyor ;acınası bir durum...bu serdar ortaç yahut pop karşıtı bi insan olduğumdan dolayı deil,( sevmesem de saygı duyarım) paralı ve de irenç bir organiasyon oluşundandır...tekrar sonsuz küfürler bilkent üniversitesi....

:)siempre... demis ki:

10 ytl bilkent gibi bi yerde verilirse...hakkaten hacettepe rock fest tekiler enayimi yurt dışından o kadar sağlam grblar geliyo kombine 7 ytlydi...tühh yazık

28 Nisan 2007 11:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008