ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
evet, bu yıl oklumuza teşrif edecek olan, müzikle uğraşan insanlar belirlendi. Funda Arar, Hüsnü Şenlendirici, Serdar Ortaç! konserler Odeon'da yapılacak ve biletler 10 YTL ayrıca Bilkent kimlik kartı olmayan giremeyecek.
yorumlarınızı alayım.. protesto edip 'ben gitmem, otururum Bilkent'teki tepelerden birine, açarım kolayı, meyve suyunu:), uzaktan dinlerim konseri' falan diyen var mı? eheh :) Bu gün mail atmışlar açıklamalı, olay çıkmasın diye böyle bi karar aldıklarına dair. kimse bilet almıyor galiba..
27 Nisan 2007 18:02
^unforgiven^
Serdar Ortaç kopturur artık sizi..KoOoOp evladım :))
27 Nisan 2007 18:07
gand_elf
20li yaşlardaki insanların koltuklarında oturarak şenliklerde eğlenmeye çalışması ne de süper bir görüntü olacak, trt4 Türk Sanat Müziği konserleri gibinn ... Sırf seyretmeye gidilesi bi olayyy! Ama 10YTL (değmezzzzz)
27 Nisan 2007 18:17
mushroom
arkadaslar isteyen ayaga da kalkabilio odeonda tavan da müsait yani cok alcak deil :) abartmayin derim isteyen gider istemeyen gitmez seçim meselesi sahnedekini gorunce nolcak yani biz de cimlerde oturuyor olucaz rahat rahat muzik sesi de gelicek gumbur gumbur bunlar dert deil takmayin kafanıza hem dısardan arkadaslarımız da gelebilecek orda bizimle olabilecek baska avantajlarimiz da olacak burda sayamadıgımız.. sayelerinde bizim cebimizden cıkmadan sanatçı gelecek :o) onlar sıkışcak biz yayılcaz yani burdan bakın
27 Nisan 2007 18:23
pasha35
iğrenç bişi olcak bence yakışmadı bilkente...olay çıkıcak olduktan sonra her yerde çıkar mantıq ötesi bence odeon ve konser
27 Nisan 2007 18:28
ellybellamy
böyle bir sacmalık olamaz resmen sanatcilarin parasini ögrencilerden cikariyorlar.Ustelik sarkicilarda cok kotü..
27 Nisan 2007 18:40
daydreamer06
ben serdar ortaç konseri olduğu sırada discovery de maymun belgeseli var onu seyretcem :D
27 Nisan 2007 19:06
hysteria
olmadı yaa insan bi rock grubu getirir tam tiky okulu oldu şimdi eğlenirler artık kendi çaplarında protestoya herkesi bekleriz (anlayan anladı)
27 Nisan 2007 19:35
^unforgiven^
daydreamer06 demis ki:
ben serdar ortaç konseri olduğu sırada discovery de maymun belgeseli var onu seyretcem :D
olmadı yaa hani kopturcaktı seni :)
27 Nisan 2007 19:45
seleukeia
kimsenin bilet almıcaını ve bu olayın ne kadar saçma olduunu insanlara bu şekilde kanıtlayabilceimizi umuyodum ama standın birinin önünden geçerken kızın tekinin ben 5 tane istiorum ama hepsi yan yana olsun demiş olması ve standların önünde insanların bilet alıyor olmalarını görmem kesinlikle moral bozucuydu. tabi stand görevlisininde karşılık olarak 5 tane bi kişiye veremiyoruz kişinin kendisi gelip alması gerekio demesi ayrıca komikti
127 Nisan 2007 20:22
ßµ®ãk
serdar ortac-kenan dogulu-hande yener-demek akalın ın olusturdugu 4 silahşörlerin her sene mayfest lerde sahne alma zorunlulugu nedır anlamıs degılım!
27 Nisan 2007 20:41
brcnbrc
ben gitmicem ya böle saçma iş mi olur otururum evimde kendi şenligimi kendim yaparım :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11090
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.