ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Konu hazır Babam ve Oğlum olunca Çağan Irmak'ın bu şahane dizisinden bahsetmemek olmaz. Yalnız arkadaş çevremde çok az kişi bu diziyi biliyor.
3 Aralık 2005 13:24
çokrail
evet güzel bi dizi gerçekten.. tam gerçek bi mahalle :D
3 Aralık 2005 15:47
deniz
iğrenç pazar günü sendromunu yok edecek kudrete sahip bir dizi olmuştu kendisi, fakat nihayeti biraz muallakta kalmıştı. kız kendini astı, bitti...
evvelki yıl istiklal'de feridun koç'u görmüştüm bir gece, ikimiz de alkollüydük, dedim ben, "yahu n'oldu, niye devam ettirmediniz şaşıfelek çıkmazı'nı? ne güzel diziydi..." o da bana demişti ki: "o dizide görev alan insanlar çok özveride bulundular sürdürebilmek için fakat, olmadı" sanırım trt'nin halt yemesinden bahsediyordu.
3 Aralık 2005 22:48
deniz
bir de değinmeden geçersem çatlayacağım bir husus var: o dizinin ilk ve en parlak döneminde çağan ırmak değil, mahinur ergun yönetmendi. senaryoyu da hep o yazdı zaten... dolayısıyla çağan ırmak değil, mahinur ergun hak ediyor alkışları bence. tabi oyuncular ayrı da, kamera arkası için konuşuyorum. çağan ırmak'ın en büyük esprisi absürd durumlarda klasik müzik çaldırmaktan ibaret gibi gelir bana hep...
3 Aralık 2005 22:50
deniz
derya alabora'nın televizyonda yer aldığı en başarılı yapım bu değil mi sizce de? sonradan kadını hangi dizide görsem aynı kaliteyi umup bir heves izlemeye başladım ama daha hiç tatmin edici bir şey çıkmadı..
3 Aralık 2005 23:00
jasminion
bence sasi felek cikmazi cok guzeldi ya, trtnin dizileri guzel zaten genelde. bi de nasil evde kaldim vardi lale mansur ve tamer karadaglinin oynadigi o da cok guzel diziydi..
3 Aralık 2005 23:11
masalcı
yeditepe istanbul ve şaşıfelek çıkmazı tarafımdan 3er kez izlendi..kayıtlara ulaşmak için çoook çalışıldı ancak trt tabuları malum baş gösterdi..fon müziklerine ugraşmak da cabası..yeditepenin jenerik müziği dışında ulaşamıyorum :(
3 Aralık 2005 23:54
sarimsak
o diil de biri benim başlık açıp başka hiçbişi yazmamamı engellesin.
diycek bişi kalmadı bana, en güsellerini demişiniz. diyebilceem tek bişi kalmış söylenmedik o da füsun demirel (füsun önal mı demeliydim acaba)
bi de ismini hatırlayamadım bi türlü sarışın, genelde hep aynı tiplemesiyle başka başka dizilerde de rol alıyodu. cesur'un kaynanası
4 Aralık 2005 23:05
sarimsak
ya bi de ben bu eski başlığımı gördüm, yeniden canlandırmak istedim, çok terbiyesizim
28 Mayıs 2006 00:30
kuyu cadısı
gelmiş geçmiş en güzel yerli dizilerden bir tanesi bence. öyle bir kadro bir daha bir araya gelmedi desem yeridir. ustalar döktürüyor, gençler döktürüyor..
sabah sabah uyandırıp tekrarını izleten dizi ayrıca. dizi değil de bir mahalle köşesinden insanları seyrediyormuşum hissini yaşatan iki üç diziden bir tanesi. ( bknz: yeditepe istanbul)
ama asıl tadının damağımda kaldığı bölümler mahinur ergun'un yönettiği bölümler.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1109
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.