:(( anlamadım valla su yolunu bulur demek en iyisimi acaba
27 Nisan 2007 18:12
^unforgiven^
ben de çok saçma buluorum böle şeyleri ya da buluodum..bnm başıma gelmedi aynısı ama bence gelmesi çok kolay..neden ? çünkü boşluktasın ve karşında yeni tanıştığın bi erkek var..yüzyüze görüşmeden sürekli muhavbbet ediosun..aklına gelmemesi abes olur ztn..işte görüşünce de uyuşursanız süper tabi..ama beni de en çok o kısım güldürüyo..konuş konuş karşı karşıya gelmek zor olsa gerek :)
27 Nisan 2007 18:12
tosi
oluruna bırak kaptırmadan..görüşmenizde fayda var
27 Nisan 2007 18:13
^unforgiven^
ya insan hissediyo bişiler..normal..ama bu aşk değil orası kesin..
fiziksel beğenti + boşlukta olduğun için kafanda şekillendirdiğin özel insan figürü...bunlar birlşeşince aşk sanıosun ama katılıyorum gözgöze gelmeden aşk olmaz
27 Nisan 2007 18:14
çağla_şeker
bende katılıodum bi zamanlar bu görüşlere ama szaten tuhaf gelen yanı orası olurmu öle saçma şey derken bi anda aynı durumun içinde buluosun kendini (bide karşılık alınca işler daha çok karışıo)öle olsa aman boş konuşuorum der gecerdim öte tarafa :( neyse ..................
(kendimi bi anda ikinci lennie vakası gibi hissettim öle olurmu böle olurmu die :))
27 Nisan 2007 18:19
dogujan
çok boktan bişe bence bana da aynısı olmustu onceleri ole aşk mı olur demiştim ama aşk işte
aşkın her türlüsü güzel
27 Nisan 2007 18:20
^unforgiven^
lennienin üstüne bi 2.gelebilirmi bilemicem :)) ya banada oluodu nerdeyse de saçmalama dedim geçtim..yani o kadar saçma bulurken falan die bişi yok cnm oluyo işte birden..ama aşk olmadığı kesin..gözler buluşmadan aşk mı olurmuş :)
27 Nisan 2007 18:21
kupa kızı
evet bu tür konularda hiç bi zaman büyük konuşmamak lazım katılıyorum ama içinde olduğun boşluktan ya da havalardan oluyo olabilir :) onu sürekli düşünüyo olabilirsin ama emin ol bu aşk değil...
27 Nisan 2007 18:25
scarlett o'hara
boşluktasndr.. beğenmişsndr vs.. ama max. hoşlanmışsndr.. aşk başka bişe yaa görmedn olmaz ki..
27 Nisan 2007 18:29
banshee
Yanılsama bunlar, aman ha aman!
27 Nisan 2007 18:35
dogujan
insanın başına gelmeden anlamıyor valla
önceden bende sizin gibi konsuuordum
ama ama sonra işte
27 Nisan 2007 18:36
şarlo
olur walla bende dün oyak banka gitmiştim bi işim wardı sora olan oldu bankacı hatuna manyak vuruldum...ama senle aramızdaki fark benım sewdam 28 saat sürdü..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11089
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.