| |
çağla_şeker
|
yaa arkadaşlar galiba böle bi başlık vardı bi zamanlar ama yardım ederseniz çok mutlu olucam.sorum şu: insan dokunmadan resimleri v.s ile aşık olabilirmi olsa bile 2ay kısa bi süre diil mi, bunun saçmalık olduğunu savunan biri nası bu duyguya düşebilir,bide bu adsız ilişkide paranoyalar insanı yormaz mı?? tam yılan hikayesi oldu valla çok karıştı kafam çıkamıorum içinden :((
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
unknown artist!
|
olur mu olur derim ben.milletimin lafıdır.
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
çağla_şeker
|
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
kupa kızı
|
birinin resmine bakılıp nasıl aşık olunur ki?
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
gayet de olur aşk anlıktır mantık tanımaz, zaman mekandan da bağımsızdır:) dokunmaya gerek yok resme bile gerek yok aşık olabilmek için
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
çağla_şeker
|
canım sadece resmine bi kere bakmaktan bahsetniorum yani yüzyüze görüşmedik henüz msn,tel... ama acayip bağlanmış hissediorum kendimi :((
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
eletuera
|
saçma ve boş bence sadece hoşalntıdır ötesi yok boşluktaysa adam tabi her türlü yoruma getirebilir karşısındakine...
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
geronimo
|
aşkı bir kalıba sokamazsın...aşık olmak ayrıntıya gelmez..aşk aşktır..yaşarsın..mantıksal bir açıklamasını yapamazsın..böyle kötü bişey bu lanet şey:)
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
tosi
|
etkilenilir aşık olunur sonra vazgeçilir ortada kalınır hırs yapılır intikam almaya çalışılır sonra saçma olduğunu farkedip vazgeçilir..geçici şeyler bunlar..
|
|
1 ~ 499 gün
|
|
| |
tosi
|
fazla kaptırma derim kendini tavsiyem budur
çağla_şeker demis ki:
canım sadece resmine bi kere bakmaktan bahsetniorum yani yüzyüze görüşmedik henüz msn,tel... ama acayip bağlanmış hissediorum kendimi :((
|
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
kupa kızı
|
bence sadece beğeni olur... aşk, göz göze gelmeden olacağını sanmam...
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
soulreaver
|
Aşık Olmak İstiyormuşsun Ki Resimler Sadece Vesile Olmuş veya Bahane Arıyormuşsun...
*Yalan Dostum Aşk Diye Birşey Yok...Aşk Dediğin 3 Günlük Eğlence...Bilemedin 5 Gün Sürsün...Kapılıpta Sürünen Çokkkkkkkkkk..........
|
|
2 ~ 499 gün
|
|
| |
çağla_şeker
|
:(( anlamadım valla su yolunu bulur demek en iyisimi acaba
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
^unforgiven^
|
ben de çok saçma buluorum böle şeyleri ya da buluodum..bnm başıma gelmedi aynısı ama bence gelmesi çok kolay..neden ? çünkü boşluktasın ve karşında yeni tanıştığın bi erkek var..yüzyüze görüşmeden sürekli muhavbbet ediosun..aklına gelmemesi abes olur ztn..işte görüşünce de uyuşursanız süper tabi..ama beni de en çok o kısım güldürüyo..konuş konuş karşı karşıya gelmek zor olsa gerek :)
|
|
~ 499 gün
|
|
| |
tosi
|
oluruna bırak kaptırmadan..görüşmenizde fayda var
|
|
~ 499 gün