bi ortak bulup xbox, playstation, tabu,satranç ,monopoly,nintendo ne warsa oyun olarak hepsi olan güzel bi cafe açardım.hatta eski nintendoları bile koyardım commodore,amiga fln ii nostalji olurdu :)
jetonlu oyuncakları da koyardım ama damsız almazdım ahahhahahaha
24 Nisan 2007 01:50
şarlo
boş gezenin boş kalfası olurdum heralde..
24 Nisan 2007 02:00
cereyan
bitirilmedik kurs bırakmazdım:D
24 Nisan 2007 02:28
şarlo
felsefe kurslarına mı gidiceen yine
cereyan demis ki:
bitirilmedik kurs bırakmazdım:D
24 Nisan 2007 02:45
blind_guardian
şimdiye çoktan zengin olmuştum okumsaydım zengin oluncada yapacak bişiler bulurduk heralde..ama okul bi bitsin süper bir projem var işte o zaman zengin olup kendi okulumu yaptırabilicem ufacık ufacık çocuklar...düşünmesi bile mutlu ediyor insanı..
24 Nisan 2007 03:03
cereyan
kurs ayrımı yapmazdım heralde ne var ne yok hepsine giderdim..bilgiye aç bi insanım:P:P:p
24 Nisan 2007 03:07
şarlo
o zman biraz cabuk ol derim cunki daha öörencegen şeyleri unutma faslı başlıcak..
cereyan demis ki:
kurs ayrımı yapmazdım heralde ne var ne yok hepsine giderdim..bilgiye aç bi insanım:P:P:p
24 Nisan 2007 03:11
İmim
çalışıp para kazanırdım, sonra da evlenip çocuk doğururdum heralde.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/11025
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!