ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yorum size kalmış

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

rogerian
rogerian
bu nedir ya nasıl bir zihniyet bunu hazırlamıştır ya ülkeni küfürlerle mi sawunuyorsun sen arkadaş yeter artık be gençlerin milli duygularını sömürdükleri be neler olduğu ortADA şimdi bunlar kendilerini ülkenin koruyucuları vatanperver sanıyolar onlardan başkası ülkesini sewemez edemez ya biras kendinizie bakınn hele bişileri tekrar gözden geçirin bunu hazırlayan sawunan bir zihniyet mi ülkesini sewio koruyo bırakın geçmişi bırakın 1453 le öwünüp durmayı da şu anki duruma ve geleceğe bakın zaten geçmişe takılıp kalındığı için bu ülkede 10 milyon işsiz war sizin öwündüğünüz kafa yorduğunuz şeylere bakın ya çok komik yaaa bide şimdi bununla öwünürler bunlarr puhaaaaaa
22 Nisan 2007 20:48   mesajın adresini al  

boorish
boorish
22 Nisan 2007 20:58   mesajın adresini al  

&fatoş&
&fatoş&
bu sarkı ne yaa nerde mılleyetcılık ben göremedım???koy bı mehter marsını bızde ıyı nıyetıne ınanalım!!
22 Nisan 2007 21:02   mesajın adresini al  

press
press
nie yunanca -türkce digil klipte inglizce -türkce..keşke yunanlar da anlaya bilse bu video yu:P
22 Nisan 2007 21:17   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
bu 13 bin olayı kelime cidden gerçek mi? iyimiş
22 Nisan 2007 21:47   mesajın adresini al  

ot
ot
fuck greece fuck france fuck us fuck england fuck babam fuck.bu ne sacmalik ya
:))
Hocam hangi mantikla (ya da mantiksizlikla) bu videoyu buraya attiniz anlayamadim. Geyik kismina atsaydiniz ya videoyu.Burasi eglence orumu falan degil ki.Arkadan da 50 cent (emin degilim tam) calmislar ya helal olsun.Sacmalik otesi.
22 Nisan 2007 21:48   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Faşizanlığın her çeşidine karşı olmak gerekir. Milliyetçiliği Atatürk milliyetçiliği olarak yaşamalıyız. Yurtta sulh cihanda sulh ilkesine uyarak. Nasıl ki bize yapıldığında tepki veriyorsak başkasına yapılınca da aynı şekilde tepki vermeliyiz!! Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmayacaksın.
22 Nisan 2007 22:25   mesajın adresini al  

züreyy-fa
züreyy-fa
sanal savaşlarda son nokta....

22 Nisan 2007 22:37   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ya fırat sana bişi demicem diyorum hep ama sürekli gözüme gözüme sokuosun, bırak şu klişe lafları sloganları bi de kendinle çalişme artık ya, lütfen. ha kişisel tercihtir yine de sen bilirsin ama en azından gözüne gözüne sokma milletin çok rica ediyorum bunu senden
22 Nisan 2007 22:48   mesajın adresini al  

dnz
dnz
heyy fıratıma laf yokk
23 Nisan 2007 02:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008