arkadaşım, hesap mantıklı demiyoruz zaten kare olarak kabul etmiş maksimum yapabileceği o hesapta 2 kare kabul edip integral alanına gitmesi lazım, ama 1 milyonu geçiyor, sadece anıtkabir+aslanlı yol u hesapladım 90.000 kişi ediyor
21 Nisan 2007 23:35
crank
sen hala sayıya takıldın ben sayıdan bahsetmiyorum hesaplamanın yanlış olduğunu söyledim
21 Nisan 2007 23:37
ewc
kesin 1 milyonu geçik insan vardı o gün orda, ama crank haklı hesap bilimsel değil sanırım burdaki herkes bilimsel hesap nedir ne değildir biliyordur
122 Nisan 2007 00:07
çokrail
22 Nisan 2007 00:21
blind_guardian
benim gördüğümde bir milyon civarıydı belki biraz daha fazla belki biraz daha az ama önemli olan sayı;onların kabul etmediği sayı değil onların varsaydı sayının dahi tek yürek orda olmasıydı..bu mitingin yapılmasını kişisel olarak çok tasvip etmesem de kendi kendime "madem yapıldı orada o insanlarla birlikte olmalıyım" diye düşündüm ve gittim dediğim gibi benim izlenimim bir milyon civarında insanın olduğu yönünde..
22 Nisan 2007 00:25
benimbentanımadınmı
ya arkdaşlar yapmayın yaa....ankaranın nüfusu nekadar ki 1 milyonu aşkın insan orda olsun...bende ankaradaydım valla bizim mahalle toptan evdeydi:)yapmayın böyle bozuk hesaplar bence...hiç değilse yaptığınız mitingine gölge düşürmeyinn...'BIRAK DAĞNIK KALSIN'!!!!
22 Nisan 2007 00:39
thuringwethil
Vallahi alan malan çok umrumda değil, ben hayatımda bu kadar kalabalık bir insan topluluğu görmemiştim daha önce. İlla bir rakam vermek gerekirse bence de 1milyonun biraz üstüdür...
22 Nisan 2007 01:24
mr. emre
crank ii guzel konusuosun da keşke once biraz araştırsaydın be canım be, o bahsettikleri 500 bin kusur insan sadece Anıtkabir'e giren insan sayısı.. ben mesela meydanda bagırdım cagırdım ama Anıtkabre gitmedim o zaman benim de sayımı dusmek gerekir bu rakamdan 499.999 kişi mi oluo ? bence ne olursa olsun bu insanlar ofkeli ve boylesine bi konuda bu sekilde yaklaşmamalısın.. Yüze Türk milleti elden gidiyor diye insanlar sokaklarda eylem yapıyor ama sayı konuşuluyor.. bunlar hep oyun bence oyuna gelmeyelim.. başbakan istanbul da gorevdeyken yaptıı yolsuzluklar ortaya çıktı ama tartışılan bu bilgiyi kimin sızdırdıgıydı... aklı başında üniversite okuyan insanlarsınız azcık mantık bence...
bu arada Anıtkabire yuruyuşten onceki 2 gun gittigim için gitmedim.. olur da biri burdan konuşacak şey ararsa aramasın ben "Babam" ın mezarını her ay ziyaret ediyorum... sevgiler saygılar
22 Nisan 2007 02:32
crank
ya siz hala ne diyosunuz ben ne diyom benim sayıyla mayıyla alakam yok emre kardeş ben de diyorum ki koskoca haber sitesinin yaptığı hatadan bahsediyorum madem üniversite de okuyoruz madam mantık diyosun ben de mantık tan bahsediyorum yaptıklarının bilimsel olmadığını söylüyorum sen anlamamışın sen araştır bence. adam gibi yapsınlar araştırmalarını maden böyle bi haber yaptılar belki de 2 milyon çıkacak. sadece insanları kandırmasınlar böyle
22 Nisan 2007 02:53
rogerian
ya ne gereği war o kalabalığın listesini tutmaya abi gören gördü yaa nasıl bi kalabalığın ne e güzel bi tepki werdiğini yani 45000 demişlerde nolmuş anca kendilerini awutsunlar önemli olan onlara sandıkta tepki wermektir yoksa yazık olur 14 nisandaki mitinge
thuringwethil demis ki:
Vallahi alan malan çok umrumda değil, ben hayatımda bu kadar kalabalık bir insan topluluğu görmemiştim daha önce. İlla bir rakam vermek gerekirse bence de 1milyonun biraz üstüdür...
Gözümle görmemiştim demek istemiştim, ki söylediklerinin verilmemesinden de rahatsızım. Keşke onları da verse, bu ülkede milyon insan birşey için toplanıyorsa insanların bundan haberi olmalı.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10976
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.