| |
comandante
|
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
william wallace
|
bence 5 ya da 6yla çarpılmalıydı. giden herkes omuz omuzaydı çünkü
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
züreyy-fa
|
evet bakmıştım buna en kötü ihtimalle 1.406.000 kişi vardı,buda 300.000 felan diyenlere kapak olsun :D
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
mmc
|
vakit yada yeni şafak 45000 kişi demiş:))) alay eder gibi o 45000 kişi bile o ülkeyi satanların canını okumayı bilirde işte... akıllarını başa alsalar ii olacak aslında ama
|
|
2 ~ 505 gün
|
|
| |
daksil
|
hehe rte nin maili bilen var mı :)
|
|
1 ~ 505 gün
|
|
| |
crank
|
ya baya bu yaklaşım bilimsel deil baya hatalı ama yine de çok fazla kişi vardı
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
daksil
|
ne hatası var yemediniz mi?
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
crank
|
ne yemesi ne diyon düzgün konuş böyle hesabı ilkokul öğrencisi yapmaz bir , ankaranın nüfüsunun 3 te biri gibi rakamdan söz ediliyo bu kadar adamı o alana sığdırmak gülünç, hata da söyle sen eğer çevreden alan hesabı yaparsan büyük yanılgıya düşersin mesela verilen çevreyle eğer kare oluşturursan max alanı bulursun ki resimlerde de görmüşünüzdür incelediyseninz orda kare olacak bi mekan yok daha da açabilriim istersen anlamadıysan
|
|
1 ~ 505 gün
|
|
| |
crank
|
ben işin siyasi yanıyla ilgilenmedim sadece hesaplamanın yanlış olduğunu söyledim böyle hesap yapamazzsın ,haa hadi 2 milyon kişi vardı diyelim anlatmak istediğim bunun hesabının böyle yapılmadığı
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
daksil
|
eee sonuç nedir, 469 bin metre kare olmasın 300 bin metre kare olsun, ondan da 1.2 milyon eder....
ankara nufusu nedir arkadaşım, sadece 400 bin kişi ankara dışından geldi, bizim semtte bütün evler boştu bu arada miting sırasında...
Ankarada miting günü evde oturma yasağı vardı (sincan v.s. hariç) ;)
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
william wallace
|
doğru bi açıklaman varsa senden alalım
crank demis ki:
ya baya bu yaklaşım bilimsel deil baya hatalı ama yine de 300 000 400 000 kişi vardı
|
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
soulreaver
|
|
|
~ 505 gün
|
|
| |
crank
|
ya bak şimdi diyelim bi yerin çevresi 60m olsun ama bu yer kare mi dikdörgenmi bilmiyoruz bunnunla istediğmiz gibi oynayabilriz . mesela kare yaparsak bi kenar 15 metre olur ve alanı 225 m2 olur ve şekiilleri incelerseniz yolların ya da meydanların kareyle alakasının olmadığını görürsünüz . nyse bi de şekli dikdötgen alalmım bi kenarı 29 diğer kenarları da 1 olsun o zaman da alan 29m2 çıkar aradaki farkı görüyosunuz biri 225m2 diğeri 29 m2 . benim anlatmaya çalıştığım bu yaklaşımın bilimsel olmadığı
|
|
1 ~ 505 gün
|
|
| |
daddy's girl
|
468 710,25metrekare*4 kişi=1 874 841 (bana gelen maildeki sonuç bu idi,açamadım ama aynıdır habertürkteki ile)
http://www.kackisiyiz.com/
|
|
~ 505 gün
|
|
| |