ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  Bir efsanenin acı çöküşü
amator kume karsiyaka izmir goztepe
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

comandante
comandante
Üçüncü Futbol Ligi 3. Grupta son haftalardaki başarısız sonuçlarla düşme hattına inen Göztepe, sahasında Aliağa Belediyespor'a 2-0 yenilince, bitime 1 hafta kala ligde kalma şansını kaybetti.

Göztepe, 1997 yılında genel kurulda yapılan tüzük değişikliğiyle futbol şubesini şirketleştirip, Yeni Asır grubuna devretmesinin ardından 1998-99 sezonunda 17 yıl aranın ardından Süper Lig'e yükselme sevincini yaşadı. 1999-2000 sezonunda veda ettiği Süper Lig'e sonraki sezon yeniden dönen Göztepe, 2001-2002 sezonunda ligi 7. sırada bitirmeyi başardı.

Bu başarılı sezondan sonraki süreç, Göztepe'nin adeta çöküş dönemi oldu. A.Ş'nin bağlı olduğu grubun yaşadığı maddi sıkıntılardan etkilenen sarı-kırmızılılar 2002-2003'te Süper Lig'den, 2003-2004'te Lig A'dan, 2004-2005'te de Lig B'den düştü. Bu sezon da Üçüncü Lig'e veda eden sarı kırmızılılar, 5 sezonda 4. kez küme düşme acısını yaşamış oldu.

Türk Futboluna ''Buldozer'' Fevzi Zemzem, kaptanlar ''İngiliz'' Nevzat Güzelırmak, ''Kestane'' Gürsel Aksel, ''Çarli'' Çağlayan Derebaşı, ''Panter'' kaleci Ali Artuner gibi isimleri kazandıran Göztepe, Avrupa Fuar Şehirleri Kupası'nda (şimdiki UEFA Kupası) 1968-69 sezonunda yarı final oynamış ve bu başarıyı gösteren ilk Türk takımı olmuştu.

1925 yılında kurulan Göztepe, 2006-2007 sezonunda tarihinde ilk kez amatör kümeye düşmüş oldu.

~ 503 gün   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
Afyonspor yıktı gözgözü =)
aynı grupta oldukları için takip etmiştim ligi. halleri içler acısıydı zaten. kala kala kötü furbolları ve maç kavgaları kalmıştı. olacağı buydu. bu arada afyon da 2bye yükseldi =)

züreyy-fa
züreyy-fa
severdim ya göztepeyi kötü olmuş...artık darısı fenerin başına :)))))

salihzeki
salihzeki
bir ALTAY lı olarak üzüldüm.

'' i l k o ''
'' i l k o ''
yazık oldu

soulreaver
soulreaver
Göz Göz...
Çöz Çöz...
Öz Öz...
Tekrar Lige Söz Söz...

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
çok üzüldüm şu an .. birinci lige çıktıklarında kutlamaların arasındaydım.. ahh.. ahh..
~ 502 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Hey gidi, hey...

0zkan
0zkan
bi belgeseli haketmısler masallah:)) gecmıs olsun tabı..

thuringwethil
thuringwethil
4 5 sene önce 1.ligdelerdi... Çok yazık, umarım en yakın zamanda toparlanırlar. Taraftarı olan kulüpler lazım süperlige, Eskişehir, Karşıyaka, Göztepe gibi... Ankara belediye, İstanbul belediye, Oftaş değil...

blind_guardian
blind_guardian
yazık olmuş hakkaten ben severdim göztepeyi:( inşallah yine çıkarlar üstlere..

dnz
dnz
ahh ahh uğruna dayak yediğim sevgilimden ayrıldığım takımm
göztepedeki o kompleksin öünden geçtiğimde gözlerimin dolduğu yer
bunu hak etmedin hem de hiç

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
yazı;k olmuş; beaaaa darı;sı; fenerin baş;ı;na harbiden yaa:)))))))

kafamagöre
kafamagöre
vay beeeeeee

serc@n
serc@n
azmı sırayla göz göz cektik yav:S resmen pimini cektiler gözgözün..göztepe dısında izmir de futbol içler acısı durumda..göztepe ilkti digerleride düşmez umarım

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008