ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > Programmable Logic Controllers
sistem yazilim dijital kontrol muhendisligi elektrik elektronik eestec
27 Nisan 2007, Eskişehir panda®² - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

EESTEC LC Eskişehir olarak 22-28 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceğimiz PLC 07 isimli organizasyonumuz sırasında yurtdışında gelecek elektrik mühendisliği öğrencilerine bir hafta boyunca PLC eğitimi verilecek. 27 Nisan Cuma günü 13.30-17.30 saatleri arasında ise Siemens'ten gelecek olan profesyonel kişiler tarafından PLC konusunda detaylı vede çok yararlı bir eğitim verilecek (parayla cidden ölçülemez). Herkes davetlidir. Bilgi almak isteyenler bana ulaşabilir.

mekan, adres

Anadolu Üniversitesi, İki Eylül Kampüsü, Eskişehir. Yıldız dolmuş duraklarından kalkan kampüs dolmuşlarını kullanarak 10 dakika içinde kampüse ulaşılabilinir.
Kimler katılıyor?
panda®²

Toplam 1 kişi
tüm katılanları göster

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 1

panda®²
panda®²
Arkadaşlar verilecek eğitim gerçekten çok değerli. Programmable logic controllers; otomasyon ve kontrol sistemleri sanayînde çokça kullanılan bir sistem. Siemens in çok önemli bir kaç profesyonel adamı gelip bu konu hakkında ders verecekler. Kesinlikle konuyla ilgisi olan herkesin kaçırmaması gereken bir aktivite=) koşunnnn!!!
21 Nisan 2007 02:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 1

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008