Bir bayan yemek yapamasada sofraya tüm sevgisiyle bir ekmek birazda peynir koyuyorsa sorun yok diye düşünüyorum.. :)
21 Nisan 2007 12:31
auxara
yapamadığım yemek yok.mantı bile açıorum!
21 Nisan 2007 12:58
stabil
sevgi karın doyurmaz:p
nurdamlasi demis ki:
Bir bayan yemek yapamasada sofraya tüm sevgisiyle bir ekmek birazda peynir koyuyorsa sorun yok diye düşünüyorum.. :)
21 Nisan 2007 13:00
abbas
Uyuz oluyorum yemek yapmasını bilmeyen kızlara. Bi artislik, bi havalar, bi ben özgür kızım tripleri.. Çok büyük sorun. Annemi salıcam ortalığa bulur o, yoksa bizim camiadan bi şeyim olmaz. Kızların hali ne böyle.
yok patates kızarmasıylan makarna da yapabilio hakkını yememek lazım bi de hazır çorba, şahsen hamur işi ve tatlı hariç çoğu yemeği yapabiliom:) tabe kendi damak tadıma uygunları:)-et sevmem de et yemeği yapamam o yüzden
hülia demis ki:
hehe ablan bi yumurta kırıyosa sen kıymalı yumurta yaparsın evt bu çeşittirr
21 Nisan 2007 13:13
damla
annem derki hep içine sevgini katıp yaptığın yemek ne olursa olsun güzel olur....önemli olan lezzeti değil amaç ve segiyle yapılması...
21 Nisan 2007 14:26
peter pan
yok öyle bişey.
sevgi karın doyurmuyo:))
damla demis ki:
annem derki hep içine sevgini katıp yaptığın yemek ne olursa olsun güzel olur....önemli olan lezzeti değil amaç ve segiyle yapılması...
21 Nisan 2007 14:31
rogerian
artık kalmadı öle kız yemek yapsınn bilmem nee 2miz yapalım nolucak herşeyi kızlardan beklememeli sanki onlarınn görewi gibiymiş gibi
21 Nisan 2007 14:32
::::kİrem:::::
yaa tabiki görevleri değilde yanii babalarımızda böyle gördük napalıım yanii oklavayı alıp biz mi börek açalıım o görüntüyü bi düşünsene iğrenç elbetteki paylaşımlar olucak nedir sofrayı kurarsın ok ama insanın eşide güzel bi yemek yapmalı
rogerian demis ki:
artık kalmadı öle kız yemek yapsınn bilmem nee 2miz yapalım nolucak herşeyi kızlardan beklememeli sanki onlarınn görewi gibiymiş gibi
21 Nisan 2007 14:53
ldsdksrekfdfşkvbjh c
yapın nolur koskocaa güllüoğlu tatlılarınıda erkekler yapıyoo sanki çokda abesk bişe değill
21 Nisan 2007 19:12
ironika
Kim demiş günümüz kızları yemek yapmayı bilmiyor diye valla demek ki ben bu çağa ait bir insan değilim :) ölede güsel yapıyorum ki hemde dayanamayıp geçen gün gazeteden bulduğum 'kopartma kurabiye' yaptım
Günümüz kızları değil bence ev işiyle alakası olmayan kızlar bilmiyordur:)
21 Nisan 2007 21:21
*yvaine*
ben de erkekler gibi yiyiciyim; yemek yapan karşı cins istiyoruzzz :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10961
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.