merak etme kirem seni tehlike olarak görmüyorum.. açtığın başlıkları veyahut söylemlerini beğenmiyorum ve kendi tabirinle "sana laf sokuyorum".. ama bilmeni isterdim ki, hiç bir hırs veya sinir yok bunları onları şunları yazarken.. evet benim geyiğim bu, konuşma biçimim bu..
sırf sen değil beğenmediğim, olmasını istemediğim her şeyi aynı tepki ve iradeyle karşılıyorum..
beğenmediğim konuya yorum yapma hakkım bana kalmıştır.. zira yorum yapa tıklayabiliyorsam yorum yapabilirim demektir.. alkışlama var ise, kötüleme de olsun yorum yapmiyim diyorum çığıra çığıra.. yoksa yorum yaparım.. ama yok pek tabi biz şak şakı severiz..
sonuçta her açtığın başlıkta sana güzel şeyler duydurma gibi bi' zorunluluk yok di mi?
::::kİrem::::: demis ki:
konu hakkında söyleyecek bişeyiniz varsa söyleyin ben beğenmediğim bi konu olursa o başlığa mesaj atmıyoruum sizde denediyin bunu sonuçta her başlığa mesaj atma gibi bi zorunluluk yok dimi?
kiremle değil konuyla ilgilenmek
ayrıca belirtmek gerekirki ipuçlarında kirem var efenim.. konu ile alakalıymışsındır demek bu..
mhd demis ki:
ben kendi yemeğimi kendim yapıorum gayet de güzel oluyo benim için kızların bilip bilmemesi bişeyi değiştirmiyor..
20 Nisan 2007 21:57
luca leotardo
Milletin acliktan sinirleri bozuldu iste bu kizlar yemek yapmassa olacagi bu:P
20 Nisan 2007 21:58
seraphic
walla ben aslında çokta güzel yaparım pekte güzel yaparım ama söylemem etrafımdakilere,yakınlarıma pek,sonra bana yıkarlar ne me lazım iyi böyle :)
20 Nisan 2007 22:04
serc@n
abi erkekler yemek yapmayı bilmiyorsa ögrenmeli bence yoksa ac kkalırsınız..
20 Nisan 2007 22:12
peter pan
ben evlenince karımla üleşcem görevleri. yemeği ben yapıcam, bulaşığı o yıkayacak(bulaşık makinesi olmayacak evde, biz bulaşık makinesiyle mi büyüdük?)
ben camları silicem(düşüp kırmasın bi yerini beceriksiz), kalan temizliği o yapacak.
120 Nisan 2007 22:17
william wallace
bilye oynama dönemim geçeli beri üleşmeyi duymamıştım hatırlattığın iyi oldu =)
peter pan demis ki:
ben evlenince karımla üleşcem görevleri.
serappaaa demis ki:
walla ben aslında çokta güzel yaparım pekte güzel yaparım ama söylemem etrafımdakilere,yakınlarıma pek,sonra bana yıkarlar ne me lazım iyi böyle :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10961
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.