ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > günümüz kızları ve yemek sanatı
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

serc@n
serc@n
konuyu sevmeyenler kesin yemek yapamıyordur bosver abi ehehe:) buarada yapabilenlerde üseniyor zaten
20 Nisan 2007 21:03   mesajın adresini al  

numb_5706
numb_5706
asıl tehlike sensin koçummmm....boomerang
 4   20 Nisan 2007 21:03   mesajın adresini al  

ne alaaka
ne alaaka
abi ben bi çilingir sofrası hazırliim size elceğizlerimlen de ortam bi yumuşasın ya:)
20 Nisan 2007 21:05   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Hos bir baslik:))

Valla simdi arkadasim bir kizla sevgili olduysan olmadan once bakicaktin yemegine falan olduktan sora yok yemek yapmayi bilmiyormus falan demek abes kacar:D

Ama genel olarak bazi kizlarda ozellikle bati bolgelerinde yetisen kolej kizlarinda:p yemek kulturu cok gelismemis:D mesela bir somelek kofte olsun, bir icli kofte olsun, dogmeli mercimek corbasi olsun, keskek asi, peynirli cokelekli borek olsun pek iyi bilmiyorlar:)))

Oysa marasta 19 yasinda kiz tek basina corbali tatlili tuzlulu sofrayi kendisinin ve esinin yedi sulalesinin kaldigi yemekte tek basina hazirlar, kurar ve kaldirir bi de ustune kahveleri hazirlar vs:D
20 Nisan 2007 21:11   mesajın adresini al  

ne alaaka
ne alaaka
maşşşallah:)
20 Nisan 2007 21:14   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
valla ben de bilmem:P
20 Nisan 2007 21:17   mesajın adresini al  

mhd...
mhd...
ben kendi yemeğimi kendim yapıorum gayet de güzel oluyo benim için kızların bilip bilmemesi bişeyi değiştirmiyor..
 2   20 Nisan 2007 21:17   mesajın adresini al  

::::kİrem:::::
olmaz ama bilmem demekle biraz uğraşın yavv

fralulet.gozde demis ki:

valla ben de bilmem:P

20 Nisan 2007 21:19   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
maraştan kız alan yaşadı demek:))

pyjamus demis ki:

Hos bir baslik:))

Valla simdi arkadasim bir kizla sevgili olduysan olmadan once bakicaktin yemegine falan olduktan sora yok yemek yapmayi bilmiyormus falan demek abes kacar:D

Ama genel olarak bazi kizlarda ozellikle bati bolgelerinde yetisen kolej kizlarinda:p yemek kulturu cok gelismemis:D mesela bir somelek kofte olsun, bir icli kofte olsun, dogmeli mercimek corbasi olsun, keskek asi, peynirli cokelekli borek olsun pek iyi bilmiyorlar:)))

Oysa marasta 19 yasinda kiz tek basina corbali tatlili tuzlulu sofrayi kendisinin ve esinin yedi sulalesinin kaldigi yemekte tek basina hazirlar, kurar ve kaldirir bi de ustune kahveleri hazirlar vs:D

20 Nisan 2007 21:21   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
zaten kız alırken düşündüğünüz tek şey yemek yapsın,evi temizlesin,çocuklara baksın......

banada bitane rast gelmedi güzel yemek yapan,ev temizleyen erkek...ozaman buda bi sorun değilmi....?
20 Nisan 2007 21:24   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
de get diyorum:))
çok çılgın yemek yaparım, hatta tanıdığım çoğu kızdan daha iyi yaparım. işte bu yüzden iyi yemek yapan kız istiyorum,yoksa mutfaktan çıkamayız valla:)
çocuklara biz mi bakalım ayrıca? emzirelim mi bi de?:)
temizlik demişsin ya? pis kızı alıp da naapalım?:)

dünyayenidendönüyor demis ki:

zaten kız alırken düşündüğünüz tek şey yemek yapsın,evi temizlesin,çocuklara baksın......

banada bitane rast gelmedi güzel yemek yapan,ev temizleyen erkek...ozaman buda bi sorun değilmi....?

20 Nisan 2007 21:30   mesajın adresini al  

yok bu kadar sert değilde yanii aç kalmakta istemiyoruuz açıkçası
20 Nisan 2007 21:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009