konuyu sevmeyenler kesin yemek yapamıyordur bosver abi ehehe:) buarada yapabilenlerde üseniyor zaten
20 Nisan 2007 21:03
numb_5706
asıl tehlike sensin koçummmm....boomerang
420 Nisan 2007 21:03
ne alaaka
abi ben bi çilingir sofrası hazırliim size elceğizlerimlen de ortam bi yumuşasın ya:)
20 Nisan 2007 21:05
luca leotardo
Hos bir baslik:))
Valla simdi arkadasim bir kizla sevgili olduysan olmadan once bakicaktin yemegine falan olduktan sora yok yemek yapmayi bilmiyormus falan demek abes kacar:D
Ama genel olarak bazi kizlarda ozellikle bati bolgelerinde yetisen kolej kizlarinda:p yemek kulturu cok gelismemis:D mesela bir somelek kofte olsun, bir icli kofte olsun, dogmeli mercimek corbasi olsun, keskek asi, peynirli cokelekli borek olsun pek iyi bilmiyorlar:)))
Oysa marasta 19 yasinda kiz tek basina corbali tatlili tuzlulu sofrayi kendisinin ve esinin yedi sulalesinin kaldigi yemekte tek basina hazirlar, kurar ve kaldirir bi de ustune kahveleri hazirlar vs:D
20 Nisan 2007 21:11
ne alaaka
maşşşallah:)
20 Nisan 2007 21:14
fralulet.gozde
valla ben de bilmem:P
20 Nisan 2007 21:17
mhd...
ben kendi yemeğimi kendim yapıorum gayet de güzel oluyo benim için kızların bilip bilmemesi bişeyi değiştirmiyor..
220 Nisan 2007 21:17
::::kİrem:::::
olmaz ama bilmem demekle biraz uğraşın yavv
fralulet.gozde demis ki:
valla ben de bilmem:P
20 Nisan 2007 21:19
peter pan
maraştan kız alan yaşadı demek:))
pyjamus demis ki:
Hos bir baslik:))
Valla simdi arkadasim bir kizla sevgili olduysan olmadan once bakicaktin yemegine falan olduktan sora yok yemek yapmayi bilmiyormus falan demek abes kacar:D
Ama genel olarak bazi kizlarda ozellikle bati bolgelerinde yetisen kolej kizlarinda:p yemek kulturu cok gelismemis:D mesela bir somelek kofte olsun, bir icli kofte olsun, dogmeli mercimek corbasi olsun, keskek asi, peynirli cokelekli borek olsun pek iyi bilmiyorlar:)))
Oysa marasta 19 yasinda kiz tek basina corbali tatlili tuzlulu sofrayi kendisinin ve esinin yedi sulalesinin kaldigi yemekte tek basina hazirlar, kurar ve kaldirir bi de ustune kahveleri hazirlar vs:D
20 Nisan 2007 21:21
^^^^
zaten kız alırken düşündüğünüz tek şey yemek yapsın,evi temizlesin,çocuklara baksın......
banada bitane rast gelmedi güzel yemek yapan,ev temizleyen erkek...ozaman buda bi sorun değilmi....?
20 Nisan 2007 21:24
peter pan
de get diyorum:))
çok çılgın yemek yaparım, hatta tanıdığım çoğu kızdan daha iyi yaparım. işte bu yüzden iyi yemek yapan kız istiyorum,yoksa mutfaktan çıkamayız valla:)
çocuklara biz mi bakalım ayrıca? emzirelim mi bi de?:)
temizlik demişsin ya? pis kızı alıp da naapalım?:)
dünyayenidendönüyor demis ki:
zaten kız alırken düşündüğünüz tek şey yemek yapsın,evi temizlesin,çocuklara baksın......
banada bitane rast gelmedi güzel yemek yapan,ev temizleyen erkek...ozaman buda bi sorun değilmi....?
20 Nisan 2007 21:30
::::kİrem:::::
yok bu kadar sert değilde yanii aç kalmakta istemiyoruuz açıkçası
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10961
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.