Allah korusun başıma bir şey gelirse, kan torbasını hemşire bjk amblemi ile getirirse, ben oracıkta kan kaybından değil kalpten giderim. Göstermeden yapsınlar bari, yazık bize de.
120 Nisan 2007 15:32
comandante
banshee demis ki:
Allah karusun başıma bir şey gelirse, kan torbasını hemşire bjk amblemi ile getirirse, ben oracıkta kan kaybından değil kalpten giderim. Göstermeden yapsınlar bari, yazık bize de.
+1907 :))
120 Nisan 2007 15:44
peter pan
şimdilik kızılayla ortaklaşaymış, daha sonra ayrılır, kendi başlarında devam ederler:"çarşı kızılaya karşı":)
20 Nisan 2007 16:01
iyiniyetli3.kişi
giden arkadaşlar, aferez hakkında bilgi alırsanız yapılması biraz daha uzun ve zahmetli olmakla beraber bir üniteden 5 ünite trombosit elde etmeleri anlamında daha faydalı ve çok kişiye yarayan bir olay....
20 Nisan 2007 16:21
tuna is not a fish
eskiden (99 ya da 2000 olması lazım) Kızılay'a kan bağışı yapanlara bedava Altay bileti veriliyordu İzmir'de..
dnz demis ki:
böyle etkinliller neden izmirde de olmaz anlamam
ama helal olsun bjk ye
21 Nisan 2007 11:37
seraphic
işte farkımız :)) ama benim kanımı almadılar geçen gün okula gelenler çok düşükmüş hala yükselememiş 2 yıl geçti anemikim ben anemik :(( ama kutluyorum sizi canı gönülden :))
21 Nisan 2007 13:16
yavruş :)dişikartal
ben de 50 kilo altında olduğum için veremiomuşum:(
21 Nisan 2007 17:13
ewc
bir Fenerbahçeli olarak çok takdir ettim tebrikler.
21 Nisan 2007 20:28
gemici
çArşı hayatın ta kendisi felsefesi yine camiamıza büyük gurur yaşatmıştır.
6 saatlik kısa bir süre içerisinde bir rekora imza atılmış,
250 kişinin kan vermesiyle büyük kıvanç yaşanmıştır.
Kızılayla ortaklaşa organize ettiğimiz bu kan bağışı kampanyasına katılan, katılmayan herkese teşekkür ederiz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10952
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.