ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > doğum gününe göre hangi otsunuz?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  22  23  24  25  26  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 277 - 288

tohunç
tohunç
bende sizi istemiyom
9 Şubat 2008 02:44   mesajın adresini al  

aburcuburcu_
aburcuburcu_
a aaa almışlar kızı tek başlarına araya biri bi taraftan biri bi taraftan yok bana laf sokuo da yok kızlara laf sölüo da yok ben bununla polemiğe giremem de vıdı vıdı... bi de beraberinde ne üdüğü belirsiz espri zırvaları... sora da bu kızın amacı başka bize laf atarak prim yapıyo...
gerçekçi olalım bayanlar biri sana laf sölerse sen de cvap veririsin burda kimse kimsenin nazıyla oynamak ya da alttan almak zorunda değil... ama bazı nazlı kızlrımız erkek egemen sayfalarda poh pohlanmaya alışmışlar ki atılan lafa cevap gelince alınır olmuşlar...
ben akşam da bu başlıktaydım durup dururken bi sataşma yapıldıysa o da kendilerinden gelmiştir... eğer çok rahatsız oluosan bu tarz polemiklerden yazmazsın olur biter ama yok hanfendiler bi sataşma duyunca taraf olup saldırırlar hemen kuyruk acısı biraz sanırım... şunu da bilin yok öle lafları söleyip söleyip ayy seviyesiz bunlar diyip kenara çekilmek öle... kavgaysa da tartışmaysa da gerekiyosa edilir gerekmediği yerde de kimse kimseye saldırmasın rica ediyorum...
 2   9 Şubat 2008 02:50   mesajın adresini al  

yeni evli
yeni evli
Isırgan otu
Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yaki$iyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz
 1   9 Şubat 2008 02:53   mesajın adresini al  

yeni evli
yeni evli
şiir yazarım ben
9 Şubat 2008 02:54   mesajın adresini al  

deepdivee
deepdivee
marijuana :))
9 Şubat 2008 02:55   mesajın adresini al  

yeni evli
yeni evli
şayirim ben

yeni evli
yeni evli
sıkıldıım ben

tohunç
tohunç
sıkılgan otu :)
9 Şubat 2008 02:59   mesajın adresini al  

mary jane
mary jane
hayda ben çimenmişim duygusal ve incemi?!?!? çimenm hayır doğru olablr ancaak öss de ve finallerde bolbol ineklemek yuzunden olur o ya,duygallığın gramı yoktur bende ya gunluk gazete burc yorumu gbi olmuş ya denk gelirse:=))hesabıı:))
9 Şubat 2008 03:03   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
Sarmaşık
Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz Cok arkadaşiniz var ve sosyal yaşaminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz
seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşunuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.

yalan ulen kantinde cimdallı çok :)
9 Şubat 2008 03:06   mesajın adresini al  

blackberry_osg
blackberry_osg
Dereotu
Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. Ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar Sozunu dinleten,dedigini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkadaş olmak isteyebilicegi birisiniz.

:=)liderlik bnm genlerimde var (:
10 Şubat 2008 11:20   mesajın adresini al  

_lulu_
_lulu_
sarmaşık:)
10 Şubat 2008 11:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  22  23  24  25  26  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 277 - 288

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009