a aaa almışlar kızı tek başlarına araya biri bi taraftan biri bi taraftan yok bana laf sokuo da yok kızlara laf sölüo da yok ben bununla polemiğe giremem de vıdı vıdı... bi de beraberinde ne üdüğü belirsiz espri zırvaları... sora da bu kızın amacı başka bize laf atarak prim yapıyo...
gerçekçi olalım bayanlar biri sana laf sölerse sen de cvap veririsin burda kimse kimsenin nazıyla oynamak ya da alttan almak zorunda değil... ama bazı nazlı kızlrımız erkek egemen sayfalarda poh pohlanmaya alışmışlar ki atılan lafa cevap gelince alınır olmuşlar...
ben akşam da bu başlıktaydım durup dururken bi sataşma yapıldıysa o da kendilerinden gelmiştir... eğer çok rahatsız oluosan bu tarz polemiklerden yazmazsın olur biter ama yok hanfendiler bi sataşma duyunca taraf olup saldırırlar hemen kuyruk acısı biraz sanırım... şunu da bilin yok öle lafları söleyip söleyip ayy seviyesiz bunlar diyip kenara çekilmek öle... kavgaysa da tartışmaysa da gerekiyosa edilir gerekmediği yerde de kimse kimseye saldırmasın rica ediyorum...
29 Şubat 2008 02:50
yeni evli
Isırgan otu
Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yaki$iyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz
19 Şubat 2008 02:53
yeni evli
şiir yazarım ben
9 Şubat 2008 02:54
deepdivee
marijuana :))
9 Şubat 2008 02:55
yeni evli
şayirim ben
yeni evli
sıkıldıım ben
tohunç
sıkılgan otu :)
9 Şubat 2008 02:59
mary jane
hayda ben çimenmişim duygusal ve incemi?!?!? çimenm hayır doğru olablr ancaak öss de ve finallerde bolbol ineklemek yuzunden olur o ya,duygallığın gramı yoktur bende ya gunluk gazete burc yorumu gbi olmuş ya denk gelirse:=))hesabıı:))
9 Şubat 2008 03:03
tohunç
Sarmaşık
Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz Cok arkadaşiniz var ve sosyal yaşaminiz cok renkli. Dedikoduyu biraz
seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşunuyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.
yalan ulen kantinde cimdallı çok :)
9 Şubat 2008 03:06
blackberry_osg
Dereotu
Siz lider olmak icin dogmuşsunuz. Ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar Sozunu dinleten,dedigini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkadaş olmak isteyebilicegi birisiniz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10950
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.