ya bu kopya işini ben hiç beceremiyorum; ama önümdekini çok güzel dikizliyebiliyorum; bu da marifet olsa gerek... :))
1 Aralık 2006 21:11
mona roza
kulaklıkla girmştim baktım geçemicem anayasayı;saçları saldım,ben okuyorum cvplar geliyo,ama korkmadım değil bu kastırmıştı baya..
1 Aralık 2006 22:47
koray
allah kopyadan da kopya verenden de razı olsun:))
2 Aralık 2006 01:59
kml
ekşi sözlükten kopya çekmiştim bir sefer :)
2 Aralık 2006 02:01
bonaventure
çok sağlam çektim. bu vizeler itibariyle.
misal sınavdan benden önce çıkan arkadaşa mesaj gönderip cevabı almak. kikendisi yanlış yapmış olabilir ama kitap yalan söylemez. tabii birazda bilgi şart. hiç bilmeden pek bir yararı olmaz. hatırlatma babında yani.
2 Aralık 2006 02:52
cervantes
futbolda, şike
okulda, kopye
devlet dairesinde, rüşvet
sevgide, yalan
hayatta ise kendini kandırma
bana göre hepsi aynıdır. etik mi değil mi orasına ben karar veremem. her eylem kendi çercevesi içerisinde tutarlıdır.
2 Aralık 2006 03:23
bonaventure
peki
2 Aralık 2006 03:39
dogujan
çok güzel çekerim kopyayı
inekler saolsun bide
2 Aralık 2006 15:17
nnikotin!!!
5.sınıf elemanın birinden kopya cekıodumm.eleman dersi 6.ya alıomus sınavadan önce ogrendım.80-90 aarası bise beklıodumm.50 aldıgımı duyunca kopy cektıgım elemana cok pis kaydım(kimseye kopya wermein,kulaklarıız cınlayabılır sora)
2 Aralık 2006 15:28
şeyma altunkaynak
benm gibi bi başkası daha varmıdır acaba her kopya çektiinde yakalanan :D
2 Aralık 2006 15:29
fanfan
ilkokulda hep kopya verdim
sonra baktım bu iş böyle olmaz ortaokulda çekmeye de başladım
o gün bugündür kopyasız sınavım azdır:)
yakalansam da asistanı kafalarım
ama tabi bizim fakültenin asistanlarını kafalayabiliyorum ancak,tıp asistanları afedersiniz ağzımıza ....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1095
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.