kopya işi bir sanattır.herkes çekemezz..biz bu işlere yıllarımızı verdikk.kağıtla kalemle olcak işler değil bunlar kopya hazırlayana kadar insanın canı çıkıyorr.ben sınavdayken üç arkadaş ayarlıyorumm.biri notlardan buluyor.biri okuyor biride mesaj çekiyor bana..bende cevap kağıdına yazıyorumm.şimdi yeni bir proje üstünde çalışıyorum :)) yazma işinide başkasına yaptırmak için.
24 Şubat 2006 14:59
efsane
ismail o zaman sen ben hepimiz birer sanatkarız:)
24 Şubat 2006 15:06
banshee
daha küçücükken işlediğim ilk suçtur :) bende bir sürü kopya çekme tekniği vardır. Malum ortaokul ve lisede ve ilkokulda aynı okuldaydım ve sınavlarda herkes karışırdı. misal: ben 8. sınıftayım yanıma lise sonlardan biri, arkama lise 1, yanına orta 1... bööle karma olurduk ondan hep kendim için çalışmışımdır sınavlarda :) çok iyiyimdir bu işte ehem ehem...
24 Şubat 2006 15:39
1914
memlekete her gittiğimde annem pantalonlarımın paçasından kağıt parçaları çıkarı kopylar işte.eheheh
24 Şubat 2006 15:55
jülss..
beceremediğim nadir şeylerden birisidir.. hoca serbest bırakırsa dibine vururum o ayrı bir konu ama hoca eğer sınıfın gözünün içine bakıyorsa kopya çekmek bana çok uzak kalıyor.. bi keresinde çekeyim dedim onda da kopyayı yanlış yazmışım.. sınav patladı haliyle:)
24 Şubat 2006 17:35
willow is blessed
En son geçen dönem Linguisticsde çektim ama lisedeki gibi zevkli değil ki yaa.
Lisede hiçbir şey bilmeden girdiğin sınavdan 70 hatta 80 alıp çıkabiliyordun, şimdi yok öyle bir şey.
24 Şubat 2006 17:49
tiry4ki
gençler ben kopya üzerinde çok çalıştımm..meselaa. bir sorunun cevabını iki kere yazcaksınız.(ama iki tane cevap kağıdı isteyin)mümkün olduğunca cevap kağıtlarını kolpada olsa doldurunn..5 kere denedimm.oldu.inşallah yeni projelerle döncem sizee.
24 Şubat 2006 17:49
bircan
çekemedim, galiba çekemeyeceğimde :(
24 Şubat 2006 18:03
aburcubur!
lisede çekerdim üniv e geldik hala çekiyorum ama artık bölüm derslerine geldik kopya işini bırakmak lazım nereye kadar kopya ile...sırf kopya yüzünden gözlerim bozuldu yawf:p
24 Şubat 2006 23:51
ironika
değişik bir yaklaşım olacak ama kopyayı çalışan insan çeker neden mi? çünkü nerelerden soru gelebilceğini nelerle karşılaşabileceğini az çok tahmin eder
30 Kasım 2006 23:02
innamorato
çok yatkın olduğum bir konu deil, uzmanlık alanıma girmiyo :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1095
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.