ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Kopya çekmek
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 181 - 192

dogan
dogan
saolsun bizden önceki abilerimiz ablalarımız duvarlara gerekli bilgileri zamanında yazmışlar bizi pek uğraştırmıyolar kopya konusunda. tabiki kat görevlilerinin hakkınıda yememek lazım onlarda saolsunlar duvarları boyamak gibi, temizlemek gibi bi eylemde bulunmuyolar:)
15 Şubat 2007 01:10   mesajın adresini al  

frizzz
frizzz
hiç kopya cekmeyen ögrenci olmuş sayılmaz :P
15 Şubat 2007 01:35   mesajın adresini al  

ogge!!!
ogge!!!
walla uni.de ki bu gözetmenler bitirdi beni... bi tane kadın geliyo resmen kadın kopya uzmanı:S kokluyorr resmen kadın :D:D
ilk kopya çektiim gun aklıma geldi... sonuc olarak yakalanmıstım koca kağıdı doldurup sıranın altına sokmustum sona hısır hısır onun sesi we yakalanmıstım
ehuehueheuheu:D
15 Şubat 2007 01:36   mesajın adresini al  

aysdnz
aysdnz
şarttır, çekmedim diyen de yalancıdır. ayrıca çok da gerekli bişi, ben kaç defa haftalarca çalışıp anlamadıım şeyi kopya çekerken öğrenmişimdir mesela :))
15 Şubat 2007 04:01   mesajın adresini al  

francis
francis
hiç gerek yok öyle küçük kağıtlara sıralara yazmaya kasınç ortamlar oluşturmaya..kopya çeken insan önce rahat davranmalı..mesela derse bi sırt çantasıyla gidiyosan eğer ve içinde ders notları varsa(kopya geçmek için illaki özel bi çalışma hazırlamak gerekmez) gayet sınav esnasında açıp bakabilrisin..of ucum nerde bualmıyorum silgim nerde yaaa diye söylenirsin bide sessiz sessiz o andada rahat rahat okursun ne lazımsa..kasmaya gerek yok yani..ama müthiş dahiyane yöntemler de görmedim deil..iş cinliğe gelince hiç beklemediğin kişiler deli bi performans sergiliyo..şuda bi gerçek bi çok hoca çekilen kopyanında farkında oluyo sanki be:))
15 Şubat 2007 11:38   mesajın adresini al  

zardos
zardos
Kopya çekmek her erkek öğrencinin öğrencilik içgüdülerinin kaçınılmazlarındandır. Ben kopya çekmem diyen varsa yalan ama bu lafım kızlar için değil çünkü kızlar her zaman fazla güvende olmayı severler...Bizim okuldaki en iyi kopya yöntemlerinden biri ve en sağlamlarından kalorifer peteklerinin boğumlarını doldurmaktı.Hoca yakalasa bile kanıtlayamazdı ama bir risk her zaman vardı oda o kadar kopyanın arasında yakaladığın kısa zamanda doğru kopyayı zoomlayıp kağıda geçirebilmekti...Daha sayamadığım bir çok yöntemle kopya çekmişimdir herhalde hatta kelimesine bile baktığım dersleri geçtim kopya sayesinde....yani kopya öğrencilik tarihiyle başlamış bir alışkanlık gibidir...
15 Şubat 2007 12:48   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
lisede kopyada üstüme tanımazdım da ünide çektirmiolar yaf:(
15 Şubat 2007 17:45   mesajın adresini al  

..prestij...
..prestij...
yok ya tavsiye etmem universitede arkiler çıkar bak unutmayınnnn
18 Şubat 2007 13:52   mesajın adresini al  

yalıçapkını
yalıçapkını
kopya cekerken yakalanmıstım anatomı sınavında anfının en üst tarafında ancak ne hıkmetse konusmalarım sonucu asağıya ındığımızde ders hocası bana haklısın kızım deyıp suclu moduna gecmıstı tüm anfıyı koparmıstı..
18 Şubat 2007 14:58   mesajın adresini al  

the red violin
the red violin
bizim bolumde kopya çekmeye hiç gerek yokk=)
18 Şubat 2007 15:59   mesajın adresini al  

qsqd
qsqd
lisede çektim tamam ama üniversitede olmuyo ya yapamıyorum.işin ucunda yakalanmakta war.tırsıyorum wallaa :)
25 Şubat 2007 00:55   mesajın adresini al  

nazmıcan
nazmıcan
din sınavı oluyoduk lisede arkadakine bi soru sordum hoca gordu demez mi kul hakkı yedin sınav iptal!işte o gunden beri hala kul hakkı yiyoz ama allahtan sınavı iptal eden yok napalım hayat zorluyo bizi bu sartlara valla isteyerek yapmıyom :))))
25 Şubat 2007 03:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 181 - 192

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009