ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Kopya çekmek
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 157 - 168

saliyaa
saliyaa
lisede mat. sınavında anlaştık kağıtları değiştireceğiz:p
arkadaşım kendi sorularını bitirdi benim sorularda bitti ama kağıdımı veremiyorum:D kalp küt küt atıyor:... sonunda arkadaşım sinir oldu çek elini dedi (kuzu kuzu çektim) aldı kağıdımı verdi kendi kağıdını..bu seferde benim gülmemden yakalanacaktık.....
6 Şubat 2007 00:07   mesajın adresini al  

orange..
orange..
kopyasız bir hayat düşünemiyorum...
6 Şubat 2007 00:16   mesajın adresini al  

saliyaa
saliyaa
valla ben özeledim kopyaa çekmeyiii üniversitede cesareti geçtim kopyaya zaman kalmıyo sınavlarda:(
6 Şubat 2007 00:31   mesajın adresini al  

orange..
orange..
kopya çekmekte ayrı bir beceri canım:)) ilkokul 1-üniversite -4 hayatım şenlendi ..seni hiç unutmcam saol saol saol my darling(copy)...
6 Şubat 2007 01:09   mesajın adresini al  

medikalist
medikalist
ortaokul ve lise de sınıfın profesyonel kopyacısı olarak bilindim hep.ama ünivde o kadar imkanım olmuyo.şimdi kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoz.kopyayı A4 ebadında 3 dosya kağıdından çektiğimde oldu.sadece benim okuyabilceğim kağıtlarla da.ve bir sürü teknik işte hepsinin ayrı bi zevki var.hele de kolay kopya çekebildiğiniz bi hoca varsa başınızda sınavlar bitmesiiiinnnnnnnnn........:)
6 Şubat 2007 12:39   mesajın adresini al  

r.t.
r.t.
iyiymişşş:)

lincoln demis ki:

daha bu dönem hukuk finalinde arkadaşımız bildiğiniz su şişesine üstündeki kağıda kopya yazıp çekti ertesi günden itibaren sınavlarda su içmek dahi yasaklandı. :)

7 Şubat 2007 12:54   mesajın adresini al  

a....
a....
hıc cekmedım wallaaa daha doorusu cekemedm bı ınsan bu kadar mı bellı eder bı b.k yedıını :(((( ama cekenlerden dha cok ugrassmısımdrrr:))) tesebbus cok yanı :))) napalım herkes herseı ıı yapacak deıl ya ben de bunu yapımıorm:)))
7 Şubat 2007 15:40   mesajın adresini al  

queen
queen
Lisede çok ii çekiodumda ya ünide hiç yapamadım :S
7 Şubat 2007 18:53   mesajın adresini al  

kupa kızı
kupa kızı
lisede olmazsa olmaz ama ünivde olmaaazzz olmaaazzz...
8 Şubat 2007 02:18   mesajın adresini al  

grey.
grey.
okul kimliginin arkasina ozenle kara kalem calismasi yapilir ve oradan mutemadi sekillerde kopya cekilir... :)
8 Şubat 2007 02:21   mesajın adresini al  

elfff
elfff
bizde hesap makinesi olarak tlf.'a izin verio bazı hocalar yaz yazabildiğin kadar kopya.....:)
8 Şubat 2007 20:20   mesajın adresini al  

magicstrike
magicstrike
e maşallah ya size de...

elfff demis ki:

bizde hesap makinesi olarak tlf.'a izin verio bazı hocalar yaz yazabildiğin kadar kopya.....:)

8 Şubat 2007 20:38   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 157 - 168

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009