ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Kopya çekmek
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 145 - 156

piaget aşık olursa:)
piaget aşık olursa:)
:) ya ben hatırlıyorum orta okulda dın dersınde kıtabı yere koyup ayakkabımı cıkarıp corabımla sayfaları cevırerek cekmıstım en arka kosedeydım ama ossn.. gusel bı taktık:9 halada cekıyorum... cok seker bısı cok...
ayrıca anfıde kıtap acmak gıbıde kıskanılası bı yetenee sahıbım... hanı kıskanırsınıs dıe soluorum:)
20 Ocak 2007 02:50   mesajın adresini al  

ceccececece
ceccececece
cektirmeyen hocadan bi allahin kulu kopya cekemez
20 Ocak 2007 04:38   mesajın adresini al  

kalkınım
kalkınım
ben bi türlü çekemdim!...
Bana kopya ööretenin kölesi olmam ama ii geçinirim:D:D
20 Ocak 2007 06:33   mesajın adresini al  

true
true
walla benim bi arkadaşım okulundan bi elemana nasıl küfrediodu adam biz ders çalışırken kopyayla geçio die öle bi teknik ki ama çocuktaki kulağının içine bi kulaklık koymuş ama iç kulaklık olanlardan dışardan gözükmeyenlerden kolunada i kablo neim dışardan birisinin eline werio defteri kendisi içerde elini dayıyo çenesine okuo soruarı dışardan cewapları gelio bu adam bu dönem tam bitiriodu ki son sınawında sadece okulun değil dünyaca tanınmış bi toprak hocasının dersinde yakalanıo kesin bi ihbar değeri war ama yoksa çok zor yakalamak boru mu adam 4 yıl böle sınıf geçmiş...
20 Ocak 2007 17:37   mesajın adresini al  

zebra finch
zebra finch
İtiraf ediorumm çektimmm:P Ama lisedeee:D:D

Ünidekiler masumm kopyacıklarr:D
20 Ocak 2007 22:48   mesajın adresini al  

durak
durak
bluetooth kulaklık karsıdakinin kulakları iyi duydugu ve saclarınız uzun oldugu taktirde yakalanma riski sıfırrrrrrrrrrrrrrrr
2 Şubat 2007 02:32   mesajın adresini al  

bloodlust
bloodlust
lisedeykene kitap altta bakıyodum hoca geldi napıyosun sen dedi ve heycan başladı tabi hiç hocammm.sora hocanın alta egilmesi ile benim dier taraftan alttaki kitabı havaya kaldırışım bi oldu:)hoca dogruldu ve ben aynı hısla kitabı alta koymuştum bile..yaaa akif bey böle geçirirler işte:))
2 Şubat 2007 03:18   mesajın adresini al  

dagdelen
dagdelen
hiç çekmem gerek duymam dırek bos kaıdı verırım zaten lisedede hoca benı hep masaya oturturdu
2 Şubat 2007 15:41   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
en kötüsü kpya çekerken değilde verirken yakalanmıştım:S:S
4 Şubat 2007 13:55   mesajın adresini al  

...::: özkan :::...
...::: özkan :::...
Ben de çok çektim ilkokul, ortaokul, lise ve son olarak üniversite... Ama üniversitede tövbe ettim... Kopya yüzünden uzaklaştırma cezası alınca ondan sonra unttum kopyayı... İleriki zamanda ne olur bilemem!!!
4 Şubat 2007 14:21   mesajın adresini al  

lincoln
lincoln
daha bu dönem hukuk finalinde arkadaşımız bildiğiniz su şişesine üstündeki kağıda kopya yazıp çekti ertesi günden itibaren sınavlarda su içmek dahi yasaklandı. :)
5 Şubat 2007 00:15   mesajın adresini al  

walic23
walic23
ya ben şapka takıp sınawlara gidiyom şapkayı da hafif öne eğdin mi cillop gibi bakıyom heryere ama şimdiye bi boka yaramadı:>)yanımda yöremde olan herkes benden beter çıktı bea
5 Şubat 2007 23:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 145 - 156

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009