ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Kopya çekmek
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

palali
palali
hepimiz çekmişizdir kopya. hiç çekmedim diyen bile en azından birilerine yardımcı olmuştur sınavlarda. peki en ilginç kopya yöntemleriniz neler?

hemen birini ben anlatayım. sınavın yapılacağı salona en az 1 saat önce gidilir ve tahtaya alakasız bir dersle ilgili notlar yazılır. bu notların arasına ise sınavda tüm sınıfın işine yarayabilecek küçük notlar sıkıştırılır. emin olun yakalanma riskiniz çok az çünkü hiç bir öğretmenin aklına öğrencilere bakmaktan tahtaya bakmak en azından dikkatli bakmak aklına gelmez. gelse bile suçluyu bulamaz.
2 Aralık 2005 19:42   mesajın adresini al  

onurr
onurr
yaa walla üstüme tanıamm wallaa iddayaa bile girerim her türlüsünü çekmişimdir...
2 Aralık 2005 19:46   mesajın adresini al  

emir
emir
bende en *aşaklı hocalarda bi kibrit çöpünün barut kısmını atar üstüne ince uzun bi kağıda karınca duası gibi kopyayı yazar sonra defalarca kıvırarak kıvama getirip kopyamı çekerdim. kağıdın ucundan tutup çekersiniz, baktıktan sonra bırakın o kendini sarar...
2 Aralık 2005 19:48   mesajın adresini al  

jasminion
jasminion
lisede kaldi ya kopya, ben universitede kopya ceken duymadim hic. ya da en azindan bizim okulda. gecti artik galiba onlar buyuduk...
2 Aralık 2005 20:28   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
daha yarım saat önce matematik sınavından çıktım

ve kopya çektim
2 Aralık 2005 20:52   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
çinli bi arkım saolsun 8. soruyu sööledi
2 Aralık 2005 20:53   mesajın adresini al  

jasminion
jasminion
international takiliyorsun yane? hadi bakalim. bu arada bu cinliler nedir ya matematik dehasi???
2 Aralık 2005 21:08   mesajın adresini al  

@hm@
@hm@
yaa bu okuldaçekemiomyaa bi araştırma gorewlisiwar.... kıpırdayamıom bileee
2 Aralık 2005 21:09   mesajın adresini al  

palali
palali
ahmet sen bana başvur. araştırma görevlisinin adını ver yöntemini sana söliim ;)
2 Aralık 2005 21:10   mesajın adresini al  

atalay
atalay
ben kopya çekemem. lisede matematikte çekerdim. onuda arkadaşlarım kulağıma fısıldardı işlemleri. tabi karşılığında ben ingilizcede kağdımı açardım :D
2 Aralık 2005 21:26   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
ben kopya çekmem, kopya bana gelir :P
2 Aralık 2005 22:11   mesajın adresini al  

mert
mert
ben beceremem de bi arkım sms yoluyla lisede din dersinde (olayın kopma noktası bu) kopya çekmişti son bi kaç dakka kala yakalnmıştı lakin.. :)
3 Aralık 2005 00:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009