ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  seri İlanlar  Yeni bir oluşum...
topluluk olusum yeni
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

vırdımdıymaz
vırdımdıymaz
Arkadaşlar Boğaziçi, Bilkent, Galatasaray ve Bilgi Üniversitesi'nden bi grup genç her üniversitede topluluğu açılmak üzere bir dernek kurdular "Üniversiteler Arası Paylaşım ve İletişim Derneği" adında...İlk topluluk Bilgi Üniversitesi'nde kuruldu ve seneye birçok üniversitede kurulucak.Ben Bilkent ayağıyım olayın...Bunun yanında bir de dergi basılıcak, çok büyük yorumculardan sözler bile alındı yazı almak üzere...Siz de ben yazarım,fotoğrafçıyım,okulda çevrem var, konferanslar dizisi gibi şeyleri ayarlamada aktif rol almak istiyorum derseniz sitemiz www.uniletisim.org.tr ...Akıllı adamların muhabbet ettiği bir ortam oluştu sayılır, henüz yeni bir oluşum...İlgili arkadaşları bekleriz...
 1   ~ 505 gün   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
bunun reklam yerinin bu site olmasi pek etik olmamis. dogruluguna ben karar veremem ama etik degil kanimca.

alinti:
Akıllı adamların muhabbet ettiği bir ortam oluştu sayılır, henüz yeni bir oluşum...İlgili arkadaşları bekleriz...

neyse ben bisey demiyorum, burdakiler aptal herhalde, akilli kavramina dahil olanlar oraya gibi bir anlatim olmus. neyse
 3   ~ 505 gün   mesajın adresini al  

vırdımdıymaz
vırdımdıymaz
Henüz az sayıda katılımcı olduğu için oluştu sayılır dedim...P. paranoyak'ın kısaltılmışı olsa gerek...
 8   ~ 505 gün   mesajın adresini al  

babyjane
babyjane
hahahahah alkışlamamak olmazdı yani bu yorumu güldüm akşam akşam ...
~ 505 gün   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
konferanslardan nefret ediyorum..
~ 505 gün   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
neden insanlar adam gibi cevap vermek yerine dogrudan kisisel saldiriya gecer ben bunu anlayamiyorum. sana ne benim P harfimden sana giren cikan ne pardon? konu nickim mi oldu?

harfin ucu mu batti? hani uzun ya cikintisi!
 4   ~ 505 gün   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
tek başına bilememiştir akıllı admlar biraraya gelip bilmiştir p.'nin ne olduğunu.
 4   ~ 505 gün   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
öte yandan vatana millete hayırlı olsun diyorum!
 1   ~ 505 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Siz de ben yazarım,fotoğrafçıyım,okulda çevrem var, konferanslar dizisi gibi şeyleri ayarlamada aktif rol almak istiyorum derseniz sitemiz

Yazarım yazdırdıklarında, fotoğraftan hiç anlamam, okulla alakam derslerledir sadece, arkadaşarım bile yok, konferans sittin sene ayarlanmaz benim okulumda, ben pasif rol bile oynayamam.

Akıllı adamların muhabbet ettiği bir ortam oluştu sayılır,

direkt gaz veriyor, tutuyorum ama kendimi.
 2   ~ 505 gün   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Müslüman mahallesinde salyangoz satmak..
 1   ~ 504 gün   mesajın adresini al  

vırdımdıymaz
vırdımdıymaz
çıkıntılarla siz ilgileniyosunuz heralde ki P harfine bakınca gözünüze batıyor...şurda insan gibi biyere davet ettik, ki sen gelme zaten, dediğim gibi akıllı insanların olduğu biyer...sana ters yani...sen bi teklife saçma sapan yorum yaparsan üzerine vazife değilken, saldırılacak kişiliğin değil de ne olur, başka türlü saldırılması fantezin varsa söyle bilelim...töbe töbeee....

p. demis ki:

neden insanlar adam gibi cevap vermek yerine dogrudan kisisel saldiriya gecer ben bunu anlayamiyorum. sana ne benim P harfimden sana giren cikan ne pardon? konu nickim mi oldu?

harfin ucu mu batti? hani uzun ya cikintisi!

~ 504 gün   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
akıllı adamlarmış.
yavrum benim.he kocum.

vırdımdıymaz
vırdımdıymaz
koç babandır...

kafamagöre
kafamagöre
oluşum nerde ya ben göremiyorumm

unknown artist!
unknown artist!
kaçırdın bi grup akıllı vardı.

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008