diş deposu açarak bol para kazanabilirsin. ama biraz sermaye lazım.
yöntem: öğrencilik çağında diş hk. öğrencilerineindirim yapıyomuş imajı vermek onlar mezun olunca da bol bol kazıklamak
Kıbrıs'da zengin de olabilme ihtimalin vardır, ya da Las Vegas'da.
18 Nisan 2007 20:41
aslan67
aslında çok kallavi bi domain alarak(mesela www.komik.com:P diyelim:)
ilgili kurumlara fiyat yükselterek o domaini devredebilir,böylece zengin olmaya yaklaşabiliriz:)
harbi lan bu benim aklıma neden gelmedi:P
geçen ay gazetede okumuştum,tam olarak sitenin adını hatırlamıyorum fakat,avustralyada bir vatandaş yahoo'ya bu yolu kullanarak yüklü bir miktarda satış yapmıştı:)
18 Nisan 2007 20:43
kahve ve limon
kumdan para kazanmak
ülkelerin artı değer üretme kabiliyetlerini anlatmak için, mehmet altan tarafından verilen örnek...
"eğer azgelişmiş bir ülkeysen, denizden çıkarttığın kumu satarsın ve bu, dünya piyasalarında kilo başına 7 cent kazandırır sana.
gelişmekte olan, azıcık da olsa sanayiye sahip bir ülkeysen, kumdan cam yaparsın ve kilo başına 1.7 dolar kazanırsın.
yok eğer bir ileri teknoloji ülkesiysen ama, kumda silisyum bulunduğunu akıl edip bundan pentium ııı işlemci yaparsın ve kilo başına 1800 dolar kazanırsın."
yok eğer bir devekuşuysan, mevzuyu hiç kasmazsın ve gider başını kuma sokarsın...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10933
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.