ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Malatya'da Yayınevine Kanlı Baskın
yayinevi malatya vahset
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ukerila
ukerila
HIRİSTİYANLIK konusunda kitaplar yayınlayan Zirve Yayınevi'nin Malatya İrtibat Bürosu bugün Türkiye'yi sarsan vahşete sahne oldu. Yayınevi çalışanlarından Alman vatandaşı Tilnman Geske ile Türk vatandaşı Necati Aydın'ı domuzbağı ile bağlanıp boğazları bıçakla kesilerek katledildi, ağır yaralanan Uğur Yüksel ise hastanede hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine giden polis, 1'i binadan atlayıp yaralanan 5 zanlıyı gözaltına aldı. İncil dağıttığı için bazı gruplardan tehdit alan yayınevinin ‘Kayra’ olan adını geçen yıl ‘Zirve’ olarak değiştirmişti.

http://www.milliyet.com.tr/2007/04/18/son/sontur43.asp

okuyunca kanım dondu valla..
neler oluyor Türkiye'de?
önce Ermeni yazar Hrant Dink olayı.şimdi bu....
beraber yaşamayı neden unuttuk?
üzülüyorum valla :(
18 Nisan 2007 19:04   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Hiç bir zaman bu yobazlar beraber yaşamanın ne demek olduğunu bilemediler ki unutsunlar.

Müslümanlığın ismini de böyle kararlıyorlar. Geçen yıl bu yayınevinin kapısının önüne giderek de ''Allah'' diye bağırıp protesto eden gruptan ne farkları var bunların? SAdece onlar da artık birer katil.

Bu kadar yobazlık sinirlendiriyor beni. Dinini bildiklerini iddia eden bu kendini bilmez topluluğa sorsak İslam'ın şartlarını takır takır söylerler, peki ya imanın şartlarını sorsak?

-Allah'ın kitaplarına inanmak
- Allah'ın peygamberlerine inanmak

Gibi iki tane maddesini içeriyor. İnancın varsa sen nasıl gidip böyle bir densizlik,gericilik yaparsın.

Elimde bir yetki olacak, alıcam bunların hepsini, aynı şekilde sandalyeye oturtucam, teker teker bunlara bu şeyleri öğretip, insanlığı öğrettikten sonra nasıl insansızlık yapılırı üstlerinde göstermek var ya. İdamı kaldıran zihniyetin ben, bu adamları hapishanede beslemek günah ya.

1   18 Nisan 2007 19:18   mesajın adresini al  

alfonso
alfonso
bu ulkede, bizi sağcı-solcu, alevi-sünni, türk-kürt, laik-irticacı gibi gruplara ayırmaya calısan bizi içten bolmeye calısan dahili ve harici bedbahtlara bilerek ya da bilmeyerek destek veren insanlar oldugu surece bu tarz istenmeyen olaylar yaşanabilir, ülke olarak da bir arpa boyu yol katedemeyiz.. biz kendi içimizde bolunursek başkalarının ekmeğine yağ surersek olacagı bu..zaten tarihte kac kez savas meydanında yenildik ki? biz bu ülkenin insanları olarak birlik olabildiğimiz surece ayakta kalabiliriz çünkü Türk'ün Türk'ten başka dostu yok..
 2   18 Nisan 2007 19:22   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
savcı domuz bağıyla alakalı olarak "öyle bir durum yok" demiş..biliyorsunuz domuz bağı hizbullaha bağlı örgütlerin kullandıkları bir işkence tipi..
örgüt bağlantısı araştırılıyomuş ama öldürülenler sandalyeye oturtulmuş elleri arkadan bağlı bir şekilde bulunmuşlar..

düzeltme:star tv de 10 dakka önce geçen habere göre..
 2   18 Nisan 2007 19:22   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
18 Nisan 2007 19:25   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
ben biyere daha yazmıştım bunu
kör yobazlar
18 Nisan 2007 19:28   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
şaşırmadım.
18 Nisan 2007 19:34   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
defolup gitsinler şu sahtekar dinciler!!!!herkes ileri gider biz geri!!
bu ne ya....

isyanım var ulan!! yobazlara,sahtekarlara insan olmayanlara isyanım var!!!!
 2   18 Nisan 2007 19:44   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
Küfür Etsem Ne Farkeder...Dikmek Lazım Makatlarından...
18 Nisan 2007 20:24   mesajın adresini al  

daydreamer06
daydreamer06
Yine azmettitiricilerin bulunamayacağı bir dava daha...
18 Nisan 2007 20:27   mesajın adresini al  

aleph
aleph
bunları sahtekar dinciler mi yobazlar mı yapmış bilemem ama benim aklıma nedense alt tabaka milliyetçiler geldi.

dünyayenidendönüyor demis ki:

defolup gitsinler şu sahtekar dinciler!!!!herkes ileri gider biz geri!!
bu ne ya....

isyanım var ulan!! yobazlara,sahtekarlara insan olmayanlara isyanım var!!!!

18 Nisan 2007 20:29   mesajın adresini al  

ilkcan
ilkcan
yine hrant dink olayi gibi olcak alttan bikac adam yakalanacak ama bi turlu asil bu emirleri verenlere ulasilamicak... Ama sunu da belirtmeden gecemeyecegim insanlarin sadece dinleri ya da irklari farkli die kendini onlardan ustun goren ve bu farkliliklardan dolayi o insanlari oldurme haklarinin oldugunu dusunen insanlara(her ne kdr insan demek icimden gelmese de) lanet olsun...
18 Nisan 2007 20:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009