| |
tuna
|
"New York Times gazetesinde yer alan habere göre, New York’ta ‘Internet/Bilgisayar Bağımlılık Hizmetleri’ adı altında bir klinik işleten psikiyatr Hilarie Cash, hastalarının bazılarını ‘onlinekolik’ olarak tanımlarken, bazı hastalarına ise internet bağımlılığı teşhisi koyuyor."
haberin tamamı için tıklayın
haberde geçen pek çok belirtiyi kendimde görüyorum.. saatlerimi bilgisayar başında geçiriyorum.. bilgisayarı alırken felaket gazdım alıcam süper şeyler yapıcam diye.. gel gör ki işim gücüm chat, geyik fasa fiso oldu.. kendi halime üzülüyorum.. kurtulsam diyorum, bıraksam diyorum bırakamıyorum.. ne yapmalı? nasıl etmeli?
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
exelon
|
Hilarie Cash i ara randevu al,online tedavi yapıyormuş,
ironik tabi biraz
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
roxyyy
|
bu konuda sana katılıyorum bende bilg aldığımda süper şeyler yapıcağımı düşünüyodum ve şimdi senle aynı durumdayım sanırım.artık bilgisayar hayatımın büyük bir kısmını kaplamaya başladı .bende ne yapacağımı bilmiyorum:((sadece umuyorum ki bu durum geçicidir.
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
internet benimde bağımlılığım oldu
hastayım artık bende :(
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ben halimden memnunum şimdiye kadar zararını gormedim-gozler dışında- ama yararını çok gordum:)
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
resatcalislar
|
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
bilgisayr=dializ makinesi for me
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
non serviam
|
tunacın bosver sen PİSKOLOG di mi bunların alayının işi gücü yeni rahatsızlık bulup insanları etiketlemek. Kısaca RAHATSIZ BI ADAMLAAAAR:P rahatına bak sen....
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
soleil noir
|
sakat bir olay tabi, laptopu da alınca pantolon gibi birşey oldu bilgisayar; ama her zaman internet bulacağımın garantisi olmadığı için pantolon kadar sık kullanmıyorum
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
çokrail
|
bu konuda yapacak bişe yok.. en başta chate falan hiç bulaşmayacaksınız ki bagımlılık yapmasın sonra..ama biraz zor chat yapmamak..
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
jülss..
|
çok bela bişi bu internet.. çok zevkli, çok eğlenceli, çok yararlı, bir o kadar da zararlı(tüm zamanını alabilme özelliği açısından).. kurtulmak için şunu bunu yapın dicem ama kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesabı, hiç bi çözüm öneremiorumm..
biraz olsun kurtulmak istiorumm:P
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
atalay
|
tuna ben de bir zamanlar hastaydım. ama iyileştim. ben sıkılabildim. bilmiyorum sen sıkılabilir misin?
mIRC , icq, web dizayn hepsi bi hevesti geçti. :)) inan bana geçiek.
|
|
~ 993 gün
|
|
| |
güven
|
geçen senee kadar ayda 2 saat bilgisayar başına geçerken şimdi ayrılmaz bişey oldu benim için ama geçici bir hastalık olarak görüyorum...
|
|
~ 856 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
açılır açılır.. türkiyede açılır mı bilmem ama..terapi gorulesi sorunlarla ne kadar ilgileniyoruz bilmiyorum
|
|
~ 754 gün
|
|
| |
iksir
|
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=36849
yine yukaridaki adreste belirtileri ve nedenleri yazio
|
|