ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  Sevgilinizin Güzelliği ya da Çekiciliği Önemli mi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

hande geri döndüüü
hande geri döndüüü
bütün karşıcinsler birbirini çeker yalnız bi odada bırakılıncaaa:) ben inanmıyorummmm insanoğluu seçici bi varlık değil çoğu zamann seçeneğin olmadığı yerde diğer şeyler hikaye oluyooo tek şıkkı olan bi soruya cevap aramak gibi bişe bu...:)herkes çekici herkess hoşşşşş:):)
~ 500 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Şahsen beni bir odaya İbrahim Tatlıses ile kapatsınlar, hiç bir kuvvet ne beni ona doğru iter, ne de onu bana doğru çeker.

yamank
yamank
tabikide önemli.yolda kazulet gibi bi hatunla yürümek istemem şahsen...

mr ako
mr ako
mecnuna sormuşlar ya bu leylada ne buluyon, mal mısın? çok çirkin lan demişler...mecnun da cevaben "sen onu bir de benim gözümden gör" demiş...demek ki neymiş güzellik önemli ama seven için...
 2   ~ 500 gün   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
aslında birincisi bu soru hatalı. şöyle ki sevgiliniz olan şahsı zaten güzel olduğunu, çekici olduğunu düşündüğünüz için sevgiliniz olmasını istemişsinizdir. ikincisi bu soru şöyle sorulmalıdır: "kızlarda/erkeklerde güzellik/yakışıklılık önemli mi?" ki bu sorunun cevabı evettir. öncelikle hepimizi sadece duygusal varlıklar değiliz. sonuçta fiziksel bir gerçekliğimiz de var. karşımızdakinin davranışları dışında bizi etkileyen şeyler de var. mesela gördüğünüz bir kızın kokusu olabilir bu ya da gözleri. hatta belki bazı arkadaşlara nedense "hayvanca" gelebilir ama göğüsleri,kalçası,bacakları diye bu listeyi uzatabilirim. çünkü ne kadar "hayvanca" gelse de hepimiz sonunda bir yere kadar hayvanız. ve her ne kadar duygularımızla hareket ettiğimizi düşünsek te bilinçaltımızdaki üreme içgüdüsü bizi duygularımızdan daha fazla yönlendiriyor. her ne kadar biz bunu farketmesek te.

purplepain
purplepain
walla 6. aydan sonra görüntü hiç1şey ifade etmio tabii!!!
1de bnm için tarzı duruşu zewkleri konuşması çok daa önemlidir..
ama kendine en azından bakması karşısındaki insan için giyimine fln zöen göstermesi lazım...
ama erkekler için çok şey ifade eder görüntü kanımca!!!!

elisa day
elisa day

dünyanın bütün kuvvetleri gelse genede olmaz:))

banshee demis ki:

Şahsen beni bir odaya İbrahim Tatlıses ile kapatsınlar, hiç bir kuvvet ne beni ona doğru iter, ne de onu bana doğru çeker.

soulreaver
soulreaver
Damı Bulup ; Zıllısını Aramak...

gone
gone
insanLarı dış qörünüşyLe yargıLayanLr asLında bi çok mükemmeL kişiyi kaçırıyoLr bnce , tercih meseLesi tabi .

joshua
joshua
yaw yapmayın,kim ilk olarak iç güzelliğe bakyor ki??

ufoozgur
ufoozgur
durum yargılamak değil zaten. yani sırf gidipte bir kızlar "oo çok güzel bi kız" diye çıkmam ama gidip "aaa çok temiz kalpli" diye de o kızla birlikte olamam heralde.

nevhan demis ki:

insanLarı dış qörünüşyLe yargıLayanLr asLında bi çok mükemmeL kişiyi kaçırıyoLr bnce , tercih meseLesi tabi .

ruskaya dyg
ruskaya dyg
evt gercekten dış gorunuş onemlıı ayrıca çekici olmalı odun gbı bı herıfı napım ben:)

eletuera
eletuera
bnm ilk koşulum zeki olması dış görünüşün gözümde çok az deeri var.ama bakımlı olmalı tabi öle titizlik derecesindede değil hani..

pasaklı kontes
pasaklı kontes
güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir.. demişler.

ßµ®ãk
ßµ®ãk
%30 dıs gorunus %70 iç gusellık,yanlız şöyle bir durum var %30 lik dılım olmadan %70 tek basına bı anlam ifade etmez zira ikisinin toplamı %100 dür ;)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 46 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008