ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bir gece yarısı şöyle saat sabaha karşı herkesin bi tarafında pireler uçuşuyor fakat sizde hiç uyku yok,birden odanızın kapısı yavaşça açılıyor ve odaya giren ev arkadaşınız ama elinde ETER var o an ne düşünürsünüz!!!!!!Arkadaşlar herkes benim manyak olduğumu düşündü galiba ama çoğunuz internette dolaşan ETER hikayesini bilmiyosunuz sanırım.Hikayemiz Şöyle. Kahramınız bi öğrencidir ve evde kalmaktadır,ev arkadaşıyla beraber sadece 2 kişidirler.kahramanımız çok şiddetli bel ağrılarıyla doktora başvurur yapılan tetkilerde birşey bulunamaz fakat doktor ona EŞCİNSEL olup olmadığını sorar,kahramanımız şiddetle reddeder.Aynı günün akşamı kahramanımızın gözüne uyku girmez çünkü doktorun sorduğu soruya canı sıkılmıştır,ve kapısı yavaşça açılır önce sesini çıkarmaz fakat sonra ev arkadşının on ETERLE yöneldiğini farkeder......artık sonunu siz anlayın ve amansız bel ağrılarının sebibinin ne olduğuna tahmin etmişsinizdir..
17 Nisan 2007 23:31
miss tuy-q....:)
allahım aç kollarını ben geliorum:))
17 Nisan 2007 23:32
walic23
miss tuy-q....:) demis ki:
allahım aç kollarını ben geliorum:))
yuhhhhhhhhhhh
17 Nisan 2007 23:33
&fatoş&
hayatım bı fılm serıdı gıbı gözlerımın onunden gecerken arkadasımın benı öldurmek ıcın kurmus oldugu planı tahmın etmeye calısırm:)) bu tahmınımın tek nedenı merak olur.nası olsa ölcem dımı:D
17 Nisan 2007 23:34
lucy luyi
niye bişey düşüneyim, napıyosun lan ? der cevap vermesini beklerim. hehe
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10920
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.