ekşisözlük ün ilk kapatılışı değil bu.
perşembe günü açılacaktır muhtemelen
18 Nisan 2007 00:22
grey.
ekşi açıldı diye başlık çok yakında açılacaktır zira youtube'da da aynı süreç işlemişti, kimi ve neyi cezalandırıyorlar hala anlam veremiyorum ama....
18 Nisan 2007 02:49
zuğaşi_berepe
Tom Cruise İstanbul'a taşınıyor konusuna
scientology tarikatı sarmamamış istanbula gelip cüpbeli ahmet hoca tarikatına katılacakmış.:p
-
yaw bende zamanında böyle bir mesaj atmıştım forumda acaba kantinin geleceğiyle oynamış olabilirmiyim cüppeliler burayıda basmasın
18 Nisan 2007 03:04
-can-
Her iki adrestende girebiliyorum sanki :O
18 Nisan 2007 09:34
mitra
ekşinin kapatılması yetmiyormuş gibi şimdi bi de antoloji.com kapatılıyormuş.. kapatılan site sayısı gittikçe artıyo nereye kadar?
19 Nisan 2007 01:45
luca leotardo
Youtube ile burdaki olay farkli biri ceza davasi arkadaslar burda hukuk mahkemesi karari var...anlatirdim da cok uzun be...
19 Nisan 2007 03:21
zuğaşi_berepe
yaa biz ne talihsiz bir milletiz bir dönem kitaplar toplatıldı , bir dönem düşünceleri yüzünden insanlar hapis yattı gerçi bu dönemleri halen atlatabilmiş değiliz şimdide kapatılan siteler
yazık
19 Nisan 2007 09:22
elisa day
eee site bi şahsa haksız yere suçlama iftira falan atıyosa olucağı bu gerçi hasız yere diil ama hukuken öle ve burası da bi hukuk devleti
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10919
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.