bu arada norveçte güneşlenmek mümkünmü ki? hele de bide üstsüz donarsın lan
117 Nisan 2007 21:52
başrahip ve şürekası
taner can demis ki:
yaniii
ama destekliyorum ben şahsen onları üstsüz güneşlenmeye devam hatta türkiyede serbest buraya gelsinler...ehe ehe
17 Nisan 2007 21:58
zebra finch
Columbia-Cali yasalarına göre, gelinin annesi, gerdeğe giren çiftlere yatağın bir kenarında oturarak tanıklık etmektedir
Sevmedimm bunuuuu :D:D
17 Nisan 2007 22:02
^unforgiven^
Tasmanya ve Avustralya'nın Gipssland bölgesinde yeni evli çiftler, gerdeğe ilk olarak, evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde ve bütün konukların gözleri önünde giriyorlar.
bence en bombası bu..gözümde canlandı yaa :))
-abi bi tarif et ya yolu şaştık ..
-anne ne diyo bu adam ya korkuyorum..
:)
17 Nisan 2007 22:17
selcuk1295tr
bana biraz uydurma gibi geldi yoksa bu tayvanlı erkeklerin hepsi peze...k bence
17 Nisan 2007 22:25
zuğaşi_berepe
bu işin kuralımı olur yaww allah ne verdiyse dalacaksın ara sıra doğaçlama yapacaksın ama saçmalayıp karşıdakinin isteğini piç etmeyeceksin...
117 Nisan 2007 22:32
blitzkrieg bop..
fiki fiki
17 Nisan 2007 23:44
max.j.one
o kadar soyundun donmadın bir bikinin üstünü çıkartınca dondun yani süper.
o bikini de ne ısıtyomuş be:D
taner can demis ki:
17 Nisan 2007 23:47
hayda.bre
Tayvanlı kıların bakireliğini sıkıcı ve istenmeyen görev diye başkaları yapıyorsa o zaman bunlar hiç beraber olmuyor :) Ne sabırlı erkeke bunlar ya :)
-Ben de ülkeyi hatırlayamadım (özür dilerim) bir ülke de evlenecek kızlar bakireliğini ülke de para karşılığı yapan kişilerce yapılıyor :) damadı yormam feksefesi işte :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10915
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.