ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > vodafone reklamı kaldırılsın..
gicik sinir reklam vodafone
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

zülbiye
zülbiye
ya bu reklam sinir etti beni! sitenin görntüsü haricnde biyere tıklynca hemn reklam çıkıor.. bazen koyulan resimler linkler vs. nednyle site reklam kısmına taşabiliyo.. ve bişeye tıklmk istediğimde vodafone reklamıyla karşılaşıorm.. ark.ın birine cvp yolla kısmndan msj atamıordum.. yolladığı link nednyle görüntü reklam kısmına taşmıştı.. msjı yolla ya tıklıynca reklam çıkıyodu..bunu çzömenim yolu varmı yaw?
kahrolsun vodafone..:)))))
17 Nisan 2007 17:25   mesajın adresini al  

zülbiye
zülbiye
başlkta yannış yazmışm vodafone olcak bikaç sazan hazırda bekliodur sölemk için ben düzeltiym hemen..:D
17 Nisan 2007 17:26   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
Pencereyi Küçültmen Yeterli Veya Ekran Çözünürlüğünü Değiştirmen de Sorunu Çözecektir...
17 Nisan 2007 17:27   mesajın adresini al  

zülbiye
zülbiye
ya deniyp bakıcktım dediğine ama zaten artık msj ısmında reklam yok şimdi farkettim... sihrli bi elin marifeti sanırım..:D başlıkta yalan oldu bak görüomusn ya :D
17 Nisan 2007 17:31   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
ya benim exp. da arac cubuklarini corba etti, bir seye tikliycam mause oku el isareti oluyor ya, artik olmuyor:) idare ediorum ama benimki o kadar bozulmadi sadece okta sorun oluyor.
17 Nisan 2007 17:55   mesajın adresini al  

s.y
s.y
firefix abp yi yukle reklamlara izin verme=) benim ekranda tek reklam yokdur... yeni reklamlar geldiginde filtrede engelledinmi reklamsiz huzur dolu bir hayat=)

zülbiye demis ki:

ya deniyp bakıcktım dediğine ama zaten artık msj ısmında reklam yok şimdi farkettim... sihrli bi elin marifeti sanırım..:D başlıkta yalan oldu bak görüomusn ya :D

17 Nisan 2007 18:23   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
vodafone'da da ne reklam bütçesi var yahu.
17 Nisan 2007 18:38   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
eski page skinlerde sorun olmuştu mesela turkcell reklamında falan dediğin gibi tıklama falan filen konusunda ama bunlarda sorun olmuyor. belki 800 * 600 falan kullanıyorsan bir sorun çıkmış olabilir
17 Nisan 2007 18:42   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
vodafone reklamında otobusteki kızı da bana verin hazır reklamı kaldırıyosunuz..
17 Nisan 2007 19:13   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
destekliyorum.
ama kantinin devamı için de lazım fakat bi yere kadar dimi ?!
17 Nisan 2007 19:13   mesajın adresini al  

genius
genius
bi yere kadar derken ?? bence sürekli reklam alması lazım ki site kendini yenilesin ;)
17 Nisan 2007 19:17   mesajın adresini al  

cs
cs
bi de fareyi biraz hızlı oynatınca sapıtıyo ekran bu reklam işi çıktığından beri ya...
17 Nisan 2007 19:17   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009