bir şeriatçı için dezavantajı nikah olmaması...
bir taraftar için dezavantajı karşı takımı tutması...
bir manken için dezavantajı çok paralı olmaması...
bir çalışkan öğrenci için dezavantajı derslerin aksaması...
bölee uzar giderr...
benim için mi??
sorun yokk :)
16 Nisan 2007 17:26
joshua
hmmm bi türlü sevemediğin arkadaşlarına katlanırsın , menstürüasyon dönemine girerler çekmek zorunda kalırsın ( baya beter) , yeri gelir maçlarını izleyemezsin muhakkak daha onemli bşiiin olduğunu kanıtlarlar sana , elinde bir buket dolusu çiçekle ,yılda en az 1-2 kez sokaklarda dolaşmana sebeb olurlar ki en feciside budur... ama değer bunların hepsine. değmeğenin de koy dötüne...
ben güzel bi tarafını göremedim ya da kötü yanlarından dolayı farkedemedm. belki de fazla kötümserim!
ama her ilişki bitmeye mahkumdur böylece istediğin kadar güzel şey paylaş sonunda sana acı bi hatıra bırakır ki işte bu bence en büyük dezavantajıdır.
ya en basit örneği ekonomi üniw.hurilerin dans gösterileri wardıııı bütün kız arkadşlarım gitti ben sewgilim yüzünden gidemediiiimmmmmmm pofff:((((( sewgilin herşeye çok karışıp dozunu ayarlayamıyorsa kötü dee..anlayışlıysaa sıkmıyorsa süperrrr =)
16 Nisan 2007 19:26
ego sum qui sum
eğer saplardan oluşan bi arkadaş çevren varsa alay konusu oluyorsun..
16 Nisan 2007 19:39
::::kİrem:::::
maillerini okur, yanında kim vardı , neyaptınız gibi salak sorular sorar, saçma apan triplere girer, falan filan
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10883
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.