sen pek bi memnunsun heralde tayyipten?kendini ATATÜRK'çü ve CUMHURİYET'çi insanlarda dışladığına göre...
halid e.a. demis ki:
kaç kişisiniz bilmem.ama madem memnun değilsiniz rte den madem kitleleri sömürdüğünden şikayetçisiniz.sömürdüğü kitlelere siz sahip çıkın göreceksiziniz ki şu an olduğunuzun üç katı olacaksınız.
17 Nisan 2007 01:02
gezegezegen
Takım tutar gibi milliyetçilik, yurttaşlık ayakları yapmayı bırakın artık yaaa... Bir esnaf yakını olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim: esnafın cebi para görüyor. Ya her şey bir tarafa, bu hükümete alternatif olacak kim var şuan meydanda? Bayqal mı? Demmirel mi? Ecewit mi? Mesyut mu? Mantıklı birini gösterin biz de ona oy atalım.
Biliyorum şimdi kendini zeki zanneden biri zıplayacaktır Tayip olmasında kim olursa olsun ha ha ha falan dicektir. Çünkü bu suale cevap yok, bundan daha iyi bir hükümet alternatifi şuan Türkiye'de yoooookkk !!!!!
17 Nisan 2007 01:16
halid
auxara demis ki:
sen pek bi memnunsun heralde tayyipten?kendini ATATÜRK'çü ve CUMHURİYET'çi insanlarda dışladığına göre...
ben inanmıyorum bu grubun tek ortak vasfının cumhuriyetçilik ve atatürkçülük oldğuna.bu sebepten aidiyet hissetmiyorum.bu grup ne zaman ki bana da sahip çıkar ancak o zaman aidiyet hissederim.ben enayimiyim fikrimin değerinin olmadığı , adam yerine konulmadığım , önyargıların kurbanı olacağım , olmadığım şeyleri olmakla itham edileceğim bir gruba dahil olayım.
ayrıca grubunuza aidiyet hissetmiyor olmam rte den memnun olduğum , ayılıp bayıldığım manasına gelmez.nitekim memnun olmadığım için adamı devirebilesiniz diye size tüyo veriyorum.
anlamak isteyen anlar , anlayamayanlar önyargıların kurbanı olular.
17 Nisan 2007 08:37
cosmetisal
siz siz olun işimize karışmayın dersiniz şimdi... özür dileriz ablalar abiler, bu ülke bu topraklar tapulu malınız dimi.. sizden habersiz hiçbirşey yapılmamalı
17 Nisan 2007 16:17
benimbentanımadınmı
tekrar söylüyorum
'cumhur biziz siz kimsiniz?'
17 Nisan 2007 16:20
cosmetisal
bizde başkanıyız? tammalayamadık mı birbirimizi?
117 Nisan 2007 16:36
halid
benim babam senin babanı döver.
17 Nisan 2007 16:41
megalomannn
ot demis ki:
Ekonomi falan iyiye gitmiyormus ya bu rakamlar da hayali heralde. Ya da pek dikkate alinmayacak seyler.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10879
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.